• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

Onze masseurs in Amersfoort  en Hilversum

Bekijk hieronder welke masseurs in Amersfoort en Hilversum werken. Je kunt direct bij hen een afspraak inplannen. Onze masseurs luisteren aandachtig en voelen precies wat er nodig is om jou verder te helpen.  Zij beheersen alle belangrijke massagetechnieken en combineren deze vervolgens tot de meest effectieve massage voor jou.

Boek direct online
massage in Hilversum door masseur van Studio Release

Tonya

Hilversum – Tonya masseert vanuit een therapeutische achtergrond waarbij geest en lichaam echt samengaat. Met een rustige maar stevige aanraking laat ze je kennismaken met alles wat er in je lichaam omgaat. Met korte, diepgaande bewegingen maak ze ruimte in spieren. Stress, opgeslagen traumas, fysieke klachten of je laten ontspannen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Marije

Hilversum – Als ervaren masseur richt Marije zich op het vinden van gevoelige plekken in jouw lichaam. Ze biedt een stevige en no nonsens massage om spanning te verlichten en ontspanning te bevorderen. Door haar aandacht en focus biedt zij jou een ervaring die je in staat stelt om los te laten, te ontspannen en te voelen. Zij eindigt vaak met een heerlijke hoofdmassage.

Leah

Hilversum – Leah gaat met haar massages voor ontspanning en verlichting. Haar kennis van anatomie en massagetechnieken stelt haar in staat om een persoonlijke en effectieve benadering te bieden. Leah’s focus ligt op het verlichten van pijn, verminderen van spanning en het bevorderen van diepe ontspanning.

Ellen

Hilversum – Als masseur streeft Ellen ernaar om jou in een staat van flow en tijdloosheid te brengen. Door haar diepgaande kennis van het menselijk lichaam en haar vaardigheden in verschillende massagetechnieken, kan zij je een unieke ervaring bieden die zowel fysiek als mentaal verkwikkend is. Met haar rustige en fijne persoonlijkheid creëert zij een fijne atmosfeer waarin jij je helemaal kan ontspannen.

 

Debby

Hilversum – Debby heeft een nuchtere kijk op het leven. Met haar ervaring neemt ze je mee naar een diepe staat van ontspanning, waarin zweverigheid plaatsmaakt voor een gevoel van volledige gronding. Door aandacht te schenken aan de gebieden die het nodig hebben, activeert ze het zelfhelende vermogen van je lichaam. De effecten van haar massages strekken zich verder uit dan het moment zelf, waardoor je zowel fysiek als mentaal langer kunt profiteren van de resultaten.

Jacqueline

Hilversum en Amersfoort – Jacqueline laat je onder haar handen vertragen. Ze stelt je in staat om het dagelijks leven even helemaal los te laten. Op warme en intuïtieve wijze geeft ze extra aandacht aan de plekken die het nodig hebben. De combinatie van stevig en ontspannen zorgt ervoor dat jij vanuit rust en helderheid jouw dagelijks leven weer kan beetpakken.

Jolijn

Hilversum en Amersfoort – Jolijn’s massages zijn werkelijk uniek. Ze synchroniseert haar energie met de jouwe en brengt je naar een staat van diepe ontspanning en innerlijke verstilling. Haar expertise ligt in het behandelen van het bekken- en buikgebied en postpartum massages. Zij sluit de sessie graag af met een heerlijke gezichts- en hoofdmassage om je ultiem te laten genieten.

Jose

Amersfoort – Maak kennis met Jose, onze bedreven masseuse met warme handen, die diep gelooft in de verbondenheid van alles in ons lichaam: elke spier, elke gedachte, elke aanraking, elk gevoel. Met haar doordachte en krachtige bewegingen begeleidt ze je vanuit je gedachten weer terug naar je lichaam, met als doel om vastzittende spanning weer in beweging te brengen. Haar specialisatie ligt in het verlichten van de rug, nek en schouders.

Anita

Amersfoort – Met veel aandacht biedt Anita een holistische benadering van massage. Haar handen leiden als vanzelf naar de probleemgebieden. Zij gebruikt meerdere massagetechnieken om het zelfhelend vermogen van het lichaam in werking te zetten. Hoofdmassage is haar favoriet, omdat het je uit je hoofd leidt en laat landen in je lichaam.

Rachel

Amersfoort – Rachel is een invoelende en betrokken masseur die gelooft in het creëren van een veilige en geborgen omgeving voor haar cliënten. Haar zorgzame benadering staat centraal, waardoor jij als cliënt je volledig kunt ontspannen en weer kunt opladen voor alles wat er op jouw pad komt. Met haar aandachtige aanraking en empathische vermogen weet Rachel precies wat je nodig hebt om los te laten en tot rust te komen. Spec.: rug/nek/schouder

Boek direct