• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

 

 

 

 

 

 

Massage cadeaubon Hilversum: Hét cadeau voor elke gelegenheid

Zoek je het perfecte cadeau en wil je iemand verwennen met een fijn moment voor zichzelf? Verras je geliefde met een persoonlijke Release massage cadeaubon. Een massage van Release is een erg origineel cadeau voor iedereen die wel wat ontspanning kan gebruiken. Wie het cadeau ook mag ontvangen, wij maken het jou als verwenner makkelijk en bieden cadeaubonnen aan in diverse prijsklassen. Je kan kiezen voor elke behandeling, ook een zwangerschapsmassage.  Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

  • De cadeaubon is 1 jaar geldig na uitgifte
  • Acties en kortingscoupons zijn niet geldig voor cadeaubonnen
  • Te bestellen voor 45, 60 & 90 minuten

Lees hieronder alles over dit bijzondere cadeau!

 

Een massage
cadeau geven

De cadeaubon is heel makkelijk en snel online te kopen met een creditcard. Heb je geen creditcard? Geen probleem! Stuur ons even een berichtje via de whatsapp knop rechts onder in beeld dan maken wij het in orde voor je en ontvang je van ons een betaalverzoek om af te rekenen.

Na betaling wordt het cadeaucertificaat met unieke code direct naar het opgegeven mailadres verstuurd. Deze code kun je bijvoorbeeld op een zelf gekochte kaart vermelden. De ontvanger kan de unieke code tijdens het boekingproces invullen. De waarde van de cadeaubon wordt dan automatisch in mindering gebracht op het totaal te betalen bedrag.

Ideaal als verjaardagscadeau, voor een zwangere vriendin, het behalen van een diploma, of gewoon zomaar. De Release massage cadeaubon is perfect om iemand op een originele manier te verrassen!

Massage als cadeau krijgen

Fysieke cadeaubon om te geven

Wil je je dierbare verrassen met een fysieke cadeaubon van Release? Wij hebben een prachtige cadeaubon laten ontwikkelen.

De cadeaubon van Release heeft een fris en modern design. De bon is gemaakt van een stevige en matte papiersoort dat gemaakt is van hout uit duurzaam beheerde bossen. De bon zit in een bijzondere enveloppe met Japanse sluiting. Dankzij de touwsluiting en het bruine karton heeft de enveloppe een mooie, robuuste en natuurlijke uitstraling. De tekst op zowel enveloppe als cadeaubon maakt het een feestelijk en bijzonder geheel.

Voor 3,50 euro extra versturen wij deze prachtige cadeaubon, gepersonaliseerd met naam en eventuele boodschap, naar een opgegeven adres. Je kunt een fysieke cadeaubon uitsluitend aanschaffen door contact met ons op te nemen via de whatsapp knop rechts onder in beeld!

massage cadeaubon van Studio Release Hilversum
Hulp nodig?

Kunnen we je ergens mee helpen en staat het antwoord op je vraag niet in de FAQ hieronder? We staan klaar voor je. Neem contact met ons op via de Whatsapp knop rechts onder in beeld!

Wat is een Release massage cadeaubon?

Elke Release cadeaubon vertegenwoordigt een bepaalde waarde die exclusief besteed kan worden bij Studio Release. Bij het aanschaffen van een Release cadeaubon ontvang je een unieke code per mail die je bv. op een zelf gekochte kaart kunt vermelden. Tijdens het boekingproces op onze site kan de ontvanger deze unieke code invullen. De waarde van de cadeaubon wordt dan automatisch in mindering gebracht op het totaal te betalen bedrag.

Waar kan ik de Release massage cadeaubon besteden?

De Release massage cadeaubon is te besteden voor het online boeken van een massage afspraak op studiorelease.nl. Ontvangers kunnen bij het online boeken de code invoeren in het speciale veld bij het afrekenen.

Je kunt het volledige bedrag voldoen met een cadeaubon of een gedeelte betalen. Mocht je behandeling meer kosten dan de waarde van je cadeaubon, dan kun je het resterende bedrag bijbetalen na je behandeling, in de studio, met een Tikkie.

Hoe lang is mijn cadeaubon geldig?

Je cadeaubon is tot 1 jaar na de aankoopdatum geldig. De precieze verloopdatum van je code wordt altijd vermeld in de mail waarin we je cadeaubon met unieke code naar je verzenden.

Wanneer kan ik mijn cadeaubon verwachten?

Wij sturen je direct een geautomatiseerde mail met daarin jouw persoonlijke cadeaubon en unieke code. Check altijd of je het correcte e-mailadres hebt ingevuld! Als je cadeaubon niet aankomt, neem dan contact met ons op.

Ik wil een fysieke massage cadeaubon om te geven

Wij hebben een prachtige fysieke cadeaubon ontwikkeld. De cadeaubon zit in een fraaie kartonnen enveloppe met Japanse sluiting en wordt gepersonaliseerd. De extra kosten voor deze fysieke cadeaubon zijn 3,50 euro. Je kunt een fysieke cadeaubon uitsluitend aanschaffen door contact met ons op te nemen via de whatsapp knop rechts onder in beeld. Wij zullen de fysieke cadeaubon voor je personaliseren met de naam van de ontvanger en een eventuele persoonlijke boodschap. Betaling van de cadeaubon vindt dan plaats middels een via Whatsapp verzonden betaalverzoek (Tikkie).

De fysieke cadeaubon wordt per post in een witte enveloppe naar het opgegeven adres verzonden.

Ik heb geen creditcard

Heb je geen creditcard om de cadeaubon direct online te aan te schaffen? Geen probleem. Stuur ons even een bericht via de Whatsapp knop rechts onder in beeld. We zullen je vervolgens via Whatsapp een betaalverzoek (Tikkie) sturen. Na betaling maken wij de cadeaubon aan, en ontvang jij de unieke code direct in je inbox.

Release cadeaubon voor bedrijven

Bij de aankoop van cadeaubonnen kun je het gewenste aantal kiezen en na voltooiing van je bestelling ontvang je een e-mail voor elke cadeaubon, met een unieke code die je kunt doorsturen naar je personeel. Als je 10 cadeaubonnen of meer wilt kopen, laat het ons weten, dan zorgen wij voor een gestroomlijnd proces. Wil je een specifiek bedrag als cadeau geven? Geen probleem. Neem ook dan eenvoudig contact met ons op via mail om de details te bespreken.

Boek direct