Massage cadeaubon van Studio Release

Hét cadeau voor iedereen die wel wat ontspanning kan gebruiken! Je kan kiezen voor alle behandelingen, ook de zwangerschapsmassage. Verras je dierbare met nieuwe energie en een fijn moment voor zichzelf.

Lees hieronder alles over dit bijzondere cadeau!

 

De release massage

De Release massage zorgt voor ontstressing van het drukke leven, herstelt de fysieke en emotionele balans, verlicht vermoeidheid, zorgt voor energie en vitaliteit, ontspant spieren en verbetert de slaapkwaliteit.

De massage bevat hoofd-, hand- en voetbehandeling als ook een nek-, rug-, schoudermassage. Uiteraard kan deze behandeling gepersonaliseerd worden, rekening houdend met individuele wensen en focuspunten. Kortom, een geweldig cadeau om te krijgen én te geven. Klik hieronder om direct een cadeaubon te kopen.

Voor 3,50 euro extra ontvang je een prachtige, fysieke cadeaubon in een bijzondere kartonnen enveloppe met Japanse sluiting!

Geïnspireerd op jou

Onze massages zijn geïnspireerd op de moderne mens die vaak tijd te kort komt.  Het gezin, werk, sport en sociale contacten vechten om voorrang. Ook het altijd aan moeten staan, de digitale overbelasting en de druk van een ‘gezond leven’ zorgen voor stress.

De Release massage is ontwikkeld door Merle Minjon, eigenaresse van Studio Release en een professional met meer dan 10 jaar ervaring en expertise op zowel gezondheid-, wellness- en sportgebied.

Geef de Release massage cadeau

STUDIO RELEASE HILVERSUM:
Havenstraat 59
1211 KH Hilversum
035-7370252

Na aanschaf ontvang je van ons een speciale code die je kan vermelden op je eigen wenskaart. Voor 3,50 euro extra ontvang je een prachtige, fysieke cadeaubon in een bijzondere kartonnen enveloppe met Japanse sluiting!