• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs
  • [trustindex no-registration=google]

Boek heerlijke massages op maat

 

Onze masseurs maken bij iedere massage gebruik van een combinatie van bewezen effectieve technieken. Want het is juist de mix die zo goed werkt! Denk hierbij aan massages samengesteld uit bindweefsel, cupping, deep tissue, triggerpoint, Zweedse en haptische technieken.

Ook onze zwangerschapsmassage en duo massage zijn uniek en op maat. Wil je iemand verrassen met een massage van studio Release? Check dan onze cadeaubonnen.

40 minuten: 62,50 euro
55 minuten: 78,50 euro
70 minuten: 94,50 euro
85 minuten: 109,50 euro

Is het tijd voor jezelf? Een massage boeken kan via onderstaande knop! Bekijk hier wie onze masseuses en hun specialismes zijn. Je kunt direct bij hen boeken!

Boek direct online

Een unieke massage voor iedereen

Er is niemand zoals jij. Zowel jij als persoon als je lichaam kent geen gelijke. Misschien geniet jij meer van een massage gericht op je schouders en nek, terwijl andere mensen meer focus gericht willen hebben op hun onderrug. Daarom stemmen wij jouw massage geheel af op jouw wensen. Ga je een massage boeken? Geef bij ons de focuspunten door die jij prettig vindt. Dan besteden we daar extra aandacht aan. Onze massagesalons in Hilversum en Amersfoort zijn alle zeven dagen van de week geopend. Ons team van ervaren masseuses staat voor je klaar!

Boek direct online
bindweefselmassage studio release

Zwangerschaps
massage

Tijd voor jou en je baby! Geniet van een ontspannende en verzorgende zwangerschapsmassage (vanaf 12 weken mogelijk). Je kunt bij ons heerlijk op je buik liggen dankzij onze speciale massagetafels.

De zwangerschapsmassage is erop gericht dat jij en je kleintje helemaal tot rust komen. Eventuele lichamelijke ongemakken worden verlicht. Natuurlijk is de zwangerschapsmassage volledig afgestemd op jouw behoeftes en unieke omstandigheden.

Gun jezelf en je kleine een relaxmoment en boek je zwangerschapsmassage in Hilversum of Amersfoort!

Boek direct online
rug nek schouder massage Hilversum

Duo massage in Hilversum en Amersfoort

Een duo massage bij Studio Release is dé manier om samen te ontspannen.

Tijdens onze duo massage kun je met z’n tweeën genieten van een massage. Het is uiteraard mogelijk om een zwangerschapsmassage en een reguliere massage te boeken. Beide massages worden volledig afgestemd op jullie specifieke behoeftes. Op die manier krijgen jullie precies wat op dit moment bij je past. Op veel dagen kun je bij Studio Release terecht voor een duo massage.

Reserveer een duo massage

 

 

duo massage in Hilversum

Je massage nóg persoonlijker

Dankzij een mix van massagetechnieken zijn al onze massages uniek en volledig afgestemd op jouw behoeftes. Maak je massagebehandeling nu nog persoonlijker door een klein extraatje toe te voegen. Breidt je massage bijvoorbeeld uit met 1 van onze 3 unieke, met de hand samengestelde, etherische oliën.

Maak je persoonlijke massage nóg persoonlijker met onze unieke etherische oliën!

Boek direct online
massage gegeven door merle, eigenaresse van Studio Release

De beste massage in Hilversum en Amersfoort

Onze bezoekers waarderen onze massages en service in Hilversum na meer dan 200 reviews op Google met een 10! De redenen waarom onze bezoekers graag een massage bij ons boeken zijn:

  • Zeer ervaren masseurs
  • Alle massages op maat
  • Ruime openingstijden
  • Een hele fijne, rustgevende studio

Benieuwd? Boek een geweldige massage via onderstaande knop! Bekijk hier wie onze masseuses en wat hun specialismes zijn. Je kunt direct bij hen boeken!

 

Boek direct online
Positieve review over massage in Hilversum van Studio Release

Massages voor een uitgerust lichaam en een rustige geest

Er bestaat een onlosmakelijke connectie tussen je lichaam en je geest. Dit merk je als je verliefd bent en kriebels in je buik ervaart, wanneer je misselijk wordt van de zenuwen voor een presentatie, of wanneer je weinig energie hebt tijdens stressvolle periodes. Voor een kalme geest, mogen we ons lichaam best wel eens wat extra verwennen met een heerlijke massage.

Boek direct online

Laad jezelf op met een heerlijke massage in Hilversum

Voel je stress, ervaar je burn-out klachten of zit je gewoon even niet lekker in je vel? Een massage van Studio Release is de ideale stap om te zetten in de richting tot je beter voelen. Een massage is namelijk meer dan alleen een ontspannen moment.

Boek direct online

 

massage salon Amersfoort

Zelfhelend vermogen

Een massage herstelt de band tussen je ‘voelen’ en je ‘denken’. Tijdens een massage wordt de connectie tussen lichaam en geest versterkt. Dit gebeurt omdat je in een meditatieve staat van zijn terechtkomt. Waarbij enkel de focus is op de aanraking van de masseur. Doordat de connectie tussen je lichaam en geest herstelt, stijgt ook je zelfhelend vermogen. Dit is in principe je capaciteit om jezelf te helen. Op deze manier kun je door je mindset te veranderen, je klachten verminderen. Er hoeft in principe geen dokter aan te pas te komen. Het zelfhelend vermogen staat voor een groot gedeelte in verbinding met je weerstand.

Voordelen voor je weerstand

Er wordt tegenwoordig steeds meer onderzoek gedaan naar de voordelen van massages voor je weerstand. Zo is gebleken dat na een massage, het percentage witte bloedcellen in je bloed hoger zijn dan daarvoor. Witte bloedcellen helpen om infecties en virussen in je lichaam tegen te gaan. Ook is gebleken dat massages het stresshormoon cortisol verminderen. Een massage vermindert hierdoor de spanning in je lichaam. Daardoor neemt het percentage cortisol af. Doordat je lichaam tijdens een massage meer witte bloedcellen aanmaakt en cortisol vermindert, neemt de algehele stress in je lichaam af en ontspannen je spieren zich sneller.

Meer energie krijgen

Het toenemen van het zelfhelend vermogen gaat hand in hand samen met het stijgen van je energielevel. Energetische massages zijn massages die de energiestromen in je lichaam opwekken. Fysieke klachten brengen je energielevel uit balans en vice versa. Daarom is een massage ideaal om je energielevel weer een boost te geven. Klik hier voor massage Hilversum, massage Laren, massage Bussum, massage Gooi, massage Huizen of massage Loosdrecht.

Massage producten Studio Release Hilversum en Amersfoort

We bieden de keuze uit 4 verschillende massageoliën. Deze zijn allemaal 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en dierproefvrij. Naast een geurloze en verzachtende amandelolie werken we met 3 speciaal geblende oliën:

  • Relax: Kalmeert, ontspant lichaam en geest en zorgt voor een gezonde en zachte huid. Met onder andere Lavendel, sandelhout en jojoba.
  • Release: Zorgt voor een positiviteitsboost en werkt opbeurend. Met onder andere Bergamot, Citrus en Balsamico.
  • Revitalize: Stimuleert de circulatie, verwijdert afvalstoffen en verjongt de huid. Jeneverbes, patchoeli en grapefruit zijn belangrijke ingrediënten van deze bijzondere blend.

Voor bezoekers met een allergie voor noten maken we gebruik van een neutrale druivenpit olie.

Hebben we je inmiddels enthousiast gemaakt? Wacht niet langer en beleef het zelf. Tijd voor ontspanning!

Boek direct online

 

Boek direct