• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

Boek heerlijke massages op maat

 

Wij maken bij iedere massage gebruik van een combinatie van bewezen effectieve technieken. Want het is juist de mix die zo goed werkt! Denk hierbij aan massages samengesteld uit bindweefsel, cupping, deep tissue, triggerpoint, Zweedse en haptische technieken.

Ook onze zwangerschapsmassage en duo massage zijn uniek en op maat. Wil je iemand verrassen met een massage op maat? Check dan onze cadeaubonnen.

45 minuten: 62,50 euro
60 minuten: 78,50 euro
75 minuten: 94,50 euro
90 minuten: 109,50 euro

Is het tijd voor jezelf? Een massage boeken kan via onderstaande knop! Ook voor een massage op zondag!

Massage boeken

Een unieke massage voor iedereen

Er is niemand zoals jij. Zowel jij als persoon als je lichaam kent geen gelijke. Misschien geniet jij meer van een massage gericht op je schouders en nek, terwijl andere mensen meer focus gericht willen hebben op hun onderrug. Daarom stemmen wij jouw massage geheel af op jouw wensen. Ga je een massage boeken? Geef bij ons de focuspunten door die jij prettig vindt. Dan besteden we daar extra aandacht aan. Onze massagesalon in Hilversum is alle zeven dagen van de week geopend. Wil je dus een massage op een zondag? Ons team van ervaren masseuses staat voor je klaar!

Massage boeken

bindweefselmassage studio release

Zwangerschaps
massage

Tijd voor jou en je baby! Geniet van een ontspannende en verzorgende zwangerschapsmassage (vanaf 12 weken mogelijk). Je kunt bij ons heerlijk op je buik liggen dankzij onze speciale massagetafels.

De zwangerschapsmassage is erop gericht dat jij en je kleintje helemaal tot rust komen. Eventuele lichamelijke ongemakken worden verlicht. Natuurlijk is de zwangerschapsmassage volledig afgestemd op jouw behoeftes en unieke omstandigheden.

Gun jezelf en je kleine een relaxmoment en boek je zwangerschapsmassage in Hilversum!

Massage boeken

rug nek schouder massage Hilversum

Duo massage in Hilversum

Een duo massage bij Studio Release is dé manier om samen te ontspannen.

Tijdens onze duo massage kun je met z’n tweeën genieten van een massage. Het is uiteraard mogelijk om een zwangerschapsmassage en een reguliere massage te boeken. Beide massages worden volledig afgestemd op jullie specifieke behoeftes. Op die manier krijgen jullie precies wat op dit moment bij je past.

Op veel dagen kun je bij Studio Release terecht voor een duo massage. Contact ons via Whatsapp voor beschikbaarheid en het maken van een reservering.

duo massage in Hilversum

Je massage nóg persoonlijker

Dankzij een mix van massagetechnieken zijn al onze massages uniek en volledig afgestemd op jouw behoeftes. En dankzij onze speciale add-ons kun je je massagebehandeling nu nog persoonlijker maken door een klein extraatje toe te voegen. Breidt je massage bijvoorbeeld uit met 1 van onze 3 unieke, met de hand samengestelde, etherische oliën of kies voor een bijzondere warmtebehandeling, perfect voor de koude dagen.

Maak je persoonlijke massage nóg persoonlijker met onze unieke add-ons! Lees er alles over door te klikken op onderstaande knop!

massage gegeven door merle, eigenaresse van Studio Release

De beste massage in Hilversum

Onze bezoekers waarderen onze massages en service in Hilversum na meer dan 200 reviews op Google met een 10! De redenen waarom onze bezoekers graag een massage bij ons boeken zijn:

  • Zeer ervaren masseurs
  • Alle massages op maat
  • Ruime openingstijden
  • Een hele fijne, rustgevende studio

Benieuwd? Boek een geweldige massage via onderstaande knop!

Massage boeken

Positieve review over massage in Hilversum van Studio Release

Massages voor een uitgerust lichaam en een rustige geest

Er bestaat een onlosmakelijke connectie tussen je lichaam en je geest. Dit merk je als je verliefd bent en kriebels in je buik ervaart, wanneer je misselijk wordt van de zenuwen voor een presentatie, of wanneer je weinig energie hebt tijdens stressvolle periodes. Voor een kalme geest, mogen we ons lichaam best wel eens wat extra verwennen met een heerlijke massage.

Massage boeken

Laad jezelf op met een heerlijke massage in Hilversum

Voel je stress, ervaar je burn-out klachten of zit je gewoon even niet lekker in je vel? Een massage van Studio Release is de ideale stap om te zetten in de richting tot je beter voelen. Een massage is namelijk meer dan alleen een ontspannen moment.

Massage boeken

Ontspanningsmassage Hilversum

Zelfhelend vermogen

Een massage herstelt de band tussen je ‘voelen’ en je ‘denken’. Tijdens een massage wordt de connectie tussen lichaam en geest versterkt. Dit gebeurt omdat je in een meditatieve staat van zijn terechtkomt. Waarbij enkel de focus is op de aanraking van de masseur. Doordat de connectie tussen je lichaam en geest herstelt, stijgt ook je zelfhelend vermogen. Dit is in principe je capaciteit om jezelf te helen. Op deze manier kun je door je mindset te veranderen, je klachten verminderen. Er hoeft in principe geen dokter aan te pas te komen. Het zelfhelend vermogen staat voor een groot gedeelte in verbinding met je weerstand.

Voordelen voor je weerstand

Er wordt tegenwoordig steeds meer onderzoek gedaan naar de voordelen van massages voor je weerstand. Zo is gebleken dat na een massage, het percentage witte bloedcellen in je bloed hoger zijn dan daarvoor. Witte bloedcellen helpen om infecties en virussen in je lichaam tegen te gaan. Ook is gebleken dat massages het stresshormoon cortisol verminderen. Een massage vermindert hierdoor de spanning in je lichaam. Daardoor neemt het percentage cortisol af. Doordat je lichaam tijdens een massage meer witte bloedcellen aanmaakt en cortisol vermindert, neemt de algehele stress in je lichaam af en ontspannen je spieren zich sneller.

Meer energie krijgen

Het toenemen van het zelfhelend vermogen gaat hand in hand samen met het stijgen van je energielevel. Energetische massages zijn massages die de energiestromen in je lichaam opwekken. Fysieke klachten brengen je energielevel uit balans en vice versa. Daarom is een massage ideaal om je energielevel weer een boost te geven. Klik hier voor massage Hilversum, massage Laren, massage Bussum, massage Gooi, massage Huizen of massage Loosdrecht.

Massage producten Studio Release Hilversum

We bieden de keuze uit 4 verschillende massageoliën. Deze zijn allemaal 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en dierproefvrij. Naast een geurloze en verzachtende amandelolie werken we met 3 speciaal geblende oliën:

  • Relax: Kalmeert, ontspant lichaam en geest en zorgt voor een gezonde en zachte huid. Met onder andere Lavendel, sandelhout en jojoba.
  • Release: Zorgt voor een positiviteitsboost en werkt opbeurend. Met onder andere Bergamot, Citrus en Balsamico.
  • Revitalize: Stimuleert de circulatie, verwijdert afvalstoffen en verjongt de huid. Jeneverbes, patchoeli en grapefruit zijn belangrijke ingrediënten van deze bijzondere blend.

Voor bezoekers met een allergie voor noten maken we gebruik van een neutrale druivenpit olie.

Hebben we je inmiddels enthousiast gemaakt? Wacht niet langer en beleef het zelf. Tijd voor ontspanning!

 

Boek direct