De massages van Studio Release Hilversum

Heb je behoefte aan innerlijke rust, balans en lichamelijke ontspanning? Of zoek je juist aan meer energie, vitaliteit of herstel van een fysieke klacht? Wat het ook is, door kennis, ervaring en bewezen effectieve massagetechnieken te combineren stemmen onze gediplomeerde masseurs de massage volledig op jou af.

Want het is juist de mix van deze technieken die zo goed werkt! Dit is de reden dat onze massages met een 9,8 worden gewaardeerd op Google.

Ook onze zwangerschapsmassage en duo massage (voor meer informatie, zie hieronder) zijn uniek en op maat. Wil je iemand verrassen met een massage op maat? Check dan onze cadeaubonnen.

45 minuten: 58,50 euro
60 minuten: 72,50 euro
90 minuten: 102,50 euro

Is het tijd voor jezelf? Boek nu een massage via onderstaande knop!

Zwangerschaps
massage

Tijd voor jou en je baby! Geniet van een ontspannende en verzorgende zwangerschapsmassage (vanaf 12 weken mogelijk). Je kunt bij ons heerlijk op je buik liggen dankzij onze speciale massagetafels.

De zwangerschapsmassage is erop gericht dat jij en je kleintje helemaal tot rust komen. Eventuele lichamelijke ongemakken worden verlicht. Natuurlijk is de zwangerschapsmassage volledig afgestemd op jouw behoefte.

Gun jezelf en je kleine een relaxmoment en boek je zwangerschapsmassage in Hilversum!

Boek een zwangerschapsmassage in Hilversum

Duo massage in Hilversum

Een duo massage bij Studio Release is dé manier om samen te ontspannen.

Tijdens onze duo massage kun je met z’n tweeën genieten van een massage. Het is uiteraard mogelijk om een zwangerschapsmassage en een reguliere massage te boeken. Beide massages worden volledig afgestemd op jullie specifieke behoeftes. Op die manier krijgen jullie precies wat op dit moment bij je past.

Op veel dagen kun je bij Studio Release terecht voor een duo massage. Bel (035-7370252) of Whatsapp voor beschikbaarheid en het maken van een reservering.

Massage producten Studio Release Hilversum

We bieden de keuze uit 4 verschillende massageoliën die allemaal 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en dierproefvrij zijn. Naast een geurloze en verzachtende amandelolie werken we met 3 speciaal geblende oliën,  te weten Relax, Release en Rivitalize.

  • Relax: Kalmeert, ontspant lichaam en geest en zorgt voor een gezonde en zachte huid danzij bestandsdelen als Lavendel, sandelhout en jojoba.
  • Release: Zorgt voor een positiviteitsboost en werkt opbeurend met onder andere Bergamot, Citrus en Balsamico als bestandsdelen.
  • Revitalize: Stimuleert de circulatie, verwijdert afvalstoffen en verjongt de huid. Jeneverbes, patchoeli en grapefruit zijn belangrijke bestandsdelen in deze bijzondere blend.

Voor bezoekers met een allergie voor noten maken we gebruik van een neutrale druivenpit olie.

Hebben we je inmiddels enthousiast gemaakt? Wacht niet langer en beleef het zelf. Tijd voor ontspanning!