• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

Rugmassage

Je rug, nek en schouders kunnen door tal van redenen vast gaan zitten of pijn gaan doen. Stress is een veelvoorkomende oorzaak, maar ook een verkeerde houding of een slecht bed kunnen de oorzaak van de klachten zijn. Met een rugmassage en nekmassage kun je de klachten verlichten of zelfs wegnemen. Afhankelijk van hoe vast je spieren zitten, kan een stevige rug- of nekmassage nodig zijn. Doet een rugmassage pijn? Bij Studio Release werken professionele masseurs die meerdere massagetechnieken beheersen. Door contact te houden kunnen zachte, ontspannende massagetechnieken afgewisseld worden met stevige massages om je spieren weer soepel te krijgen.

Boek direct online
rug schouder nek massage hilversum

Professionele rugmassage op maat

We beheersen meerdere massagetechnieken die we per persoon verschillend combineren voor een massage op maat. Hierdoor kunnen we altijd het gewenste resultaat boeken. De rug- en nekmassage zijn niet alleen bedoeld om je rug en nek soepel te maken. Wij combineren technieken die veel meer doen dan dat alleen. Een massage van Studio Release zorgt ervoor dat er rust in je lichaam komt en de balans hersteld wordt. We doen dit met een deep tissue massage, bindweefsel massage, triggerpoint massage en met Zweedse en haptische technieken. Een massage stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor het afvoeren van afvalstoffen.

Boek direct online
rugmassage hilversum

Nek en schoudermassage

Bij een rugmassage hoort een nek en schoudermassage. Dit is een massage die vastzittende spieren losmaakt en die afvalstoffen afvoert. Daarom is het aangeraden om na de massage voldoende te drinken. Bij de nekmassage kun je kiezen voor een ontspannende aanpak of een wat stevigere aanpak. Bij vastzittende spieren kan een stevige nekmassage nodig zijn. Het is erg belangrijk dat dit op een professionele wijze gebeurt. Bij ons werken alleen gediplomeerde, ervaren masseurs die precies weten wat ze doen. De nek en schoudermassage gebeurt altijd in overleg.

Boek direct online
schoudermassage hilversum

Triggerpoints rug en schouder

Een schouder of rugmassage kan pijnlijk zijn wanneer je knopen in je spieren hebt. Vaak ervaar je al langer pijn door knopen in spieren van je schouderblad, nek of rug. Bij een triggerpoint massage zul je snel voelen wat het effect is. De pijn zal zakken en uiteindelijk verdwijnen. Hier zijn soms wel meerdere sessies voor nodig. Tijdens je intake gesprek bij Studio Release kan de masseur je hier meer over vertellen. Na de eerste behandeling zul je vaak al wel verschil voelen.

Boek direct online
nekmassage hilversum

Ultieme ontspanning met een rugmassage

Vaak zoeken mensen naar een rugmassage of massage van nek of schouders vanwege klachten. Wij behandelen deze klachten en praten over waar de oorzaak kan liggen en zullen hier indien gewenst advies over geven. Maar kom gerust terug als de klachten verdwenen zijn. Een massage is namelijk de ultieme manier om je lichaam te ontspannen. De spieren worden tijdens een behandeling losgemaakt en je gehele huid krijgt een gezonde glow. Je zult daardoor meer stralen en je zult je gezonder voelen. Dus als de klachten na een aantal massages verdwenen zijn, kun je altijd terugkomen voor een reguliere ontspannende rugmassage.

Boek direct online
ontspanning massage

Maak een afspraak bij Studio Release

Bij Studio Release in Hilversum werken gediplomeerde masseurs die een massage behandeling op maat maken. Je zult snel van je klachten af kunnen komen en ontdekken wat het effect is van af en toe een massage nemen. Wij werken in een prachtige ambiance en met verschillende heerlijk geurende en natuurlijke massage oliën. Veel mensen bezoeken ons ook voor een zwangerschapsmassage. Ervaar het zelf, boek een massage bij Studio Release. Ook voor een duo massage ben je bij ons aan het goede adres!

Boek direct online
Boek direct