• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

Cupping massage Hilversum

Met een cupping massage in Hilversum bij Studio Release laat je spanning, afvalstoffen en pijn los. Onze ervaren masseurs masseren met de massage cupping techniek je huid op een unieke manier. Door de cups vacuüm te trekken, vindt er een vorm van bindweefsel massage plaats waarbij ook de oppervlakkige huid herstelt. De cupping massage wordt voor het herstel van lichamelijke klachten toegepast. Boek direct een cupping massage, neem contact op voor advies of lees verder voor meer informatie.

Boek direct online

Waar is een cupping massage goed voor?

Een cupping massage is een traditionele behandeling van warme kopjes, of cups, die vacuüm op de huid geplaatst worden waardoor bloed naar de oppervlakte trekt. Dit doet vrijwel geen pijn. Allereerst wordt met de massage cupping de bloedsomloop op gang gebracht. Het is vergelijkbaar met een bindweefsel massage waarbij verklevingen opgelost worden en via onder andere de lymfen afvalstoffen afgevoerd worden. Door de bijzondere techniek van massage cupping worden ook dieper liggende spieren gemasseerd en wordt het zenuwstelsel geprikkeld.

Boek direct online
cupping massage hilversum

Cupping massage ervaringen

De ervaringen van een cupping massage zijn heel positief. Het effect is vrijwel direct al voelbaar. Je voelt dat de spieren losser komen en je huid veerkrachtiger wordt. Deze behandeling masseert je spieren en kan daarmee ook rug- en nekklachten verminderen. Ook masseert het de huid waardoor deze massage helpt bij afvalstoffen afvoeren. Er is echter nog een belangrijk effect dat bij cupping massage ervaringen genoemd wordt. Ook geestelijk voel je het effect van de massage. Bij klachten zoals stress, burn-out of weinig energie kan een cupping massage zeker helpen. Kom langs in onze massagestudio in Hilversum, vlakbij Laren en Bussum en ervaar het zelf.

Waarom Studio Release?

  • Moderne massagestudio, ingericht om tot rust te komen;
  • Massages op maat;
  • Deskundige, ervaren masseurs;
  • Wij gebruiken enkel biologische producten;
  • Klanten geven ons een score van 5/5!
Boek direct online
massage gegeven in massage salon Studio Release
Boek direct