• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs
  • [trustindex no-registration=google]

Op zoek naar een heerlijke zwangerschapsmassage in Hilversum? Dat komt goed uit, want bij Studio Release in Hilversum zijn we gespecialiseerd in massages voor zwangere vrouwen. Zo kun je bij ons, dankzij onze speciale massagetafels, heerlijk op je buik liggen. Hierdoor kun je even helemaal ontspannen.

Alle moeders weten het: Een zwangerschap is een hele speciale periode. Als aanstaande moeder kun je hier heel bewust van genieten. Niets is daarom zo fijn als een massage tijdens je zwangerschap (vanaf 12 weken al mogelijk)! Echt een waardevol moment voor jezelf en je baby. Puur om  lekker te ontspannen of om je vermoeide spieren te ondersteunen.

De ongemakken van een zwangerschap worden tijdens de massage verlicht. Denk hierbij aan rugpijn, een stijve nek en krampen in de benen. Uiteraard is de zwangerschapsmassage volledig op maat en kun je voorafgaand aangeven wat jouw wensen zijn.

Het is belangrijk om jezelf en je kleine in deze bijzondere periode extra te verwennen. Boek een heerlijke zwangerschapsmassage via onderstaande knop! Geïnteresseerd in een massage voor twee tegelijkertijd? Waarvan 1 of beiden een zwangerschapsmassage kan zijn? Bekijk dan onze duo massage arrangementen!

Boek direct
zwangerschapsmassage Amersfoort

Zwangerschaps
massage op maat

De massagetechnieken die worden gebruikt kunnen bij de zwangerschapsmassage op verzoek zachter zijn dan bij een normale massage. Op die manier kun je écht even ontspannen. Natuurlijk is de massage volledig te customizen zodat deze helemaal aansluit op jouw omstandigheden en behoeftes.

Een zwangerschapsmassage cadeau geven? Bekijk onze prachtige cadeaubonnen hier.

Studio Release zwangerschapsmassage: dé ultieme verlichting en ontspanning voor jou. We zorgen dat jij en je kleintje totaal tot rust komen.

Boek direct
zwangerschaps massage gegeven door masseur bij studio release

De beste zwangerschap
massage in Hilversum

Wij hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van heerlijke zwangerschapsmassages. Het is dus niet voor niets dat onze bezoekers onze zwangerschapsmassages waarderen met een 10 op Google reviews. Vaak worden de volgende pluspunten genoemd:

  • Aandacht voor specifieke wensen en omstandigheden
  • Zeer ervaren masseurs
  • Lekker op je buik kunnen liggen
  • Een hele fijne, rustgevende ambiance

Benieuwd? Boek een geweldige zwangerschapsmassage via onderstaande knop!

Boek direct
Positieve review over zwangerschaps massage van Studio Release

Ontspannen tijdens zwangerschapsmassage: gezond voor jou en je kleintje

Je zwangerschap is een tijd die je je voor altijd zult herinneren. Want zwanger zijn is prachtig! Maar het kan ook een spannende tijd zijn voor zowel lichaam als geest. Een zwangerschapsmassage biedt hierbij verlichting. Bij Studio Release zijn wij gespecialiseerd in massagetechnieken voor het geven van heerlijke zwangerschapsmassages. Zo maak je het jezelf makkelijker tijdens een periode in je leven vol spanning.

Boek direct

Zwangerschapshormoon en endorfinen

Ervaar je stress of spanning tijdens je zwangerschap? Een zwangerschaps massage helpt je lichaam endorfinen aan te maken, en vermindert het stresshormoon cortisol. Hierdoor neemt je geluksgevoel toe, en ervaar je minder angst of stress. Ook maakt je lichaam tijdens een zwangerschapsmassage het hormoon HCG aan. Dit wordt ook wel het ‘zwangerschapshormoon’ genoemd, en bevordert de groei van je embryo. Een zwangerschap massage is dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de groei van je baby.

Boek direct
Zwangerschapshormoon HCG gestimuleerd door massage

Betere weerstand ontwikkelen

Een zwangerschapsmassage verbetert daarnaast ook je weerstand. En wanneer je zwanger bent, komt een ijzersterk immuunsysteem absoluut goed van pas. Doordat een massage je geest tot rust brengt, zul je ook merken dat je lichaam gezonder aanvoelt. Ook stimuleert een goede massage de doorbloeding van je lichaam. Verder is gebleken dat tijdens een massage je meer witte bloedcellen aanmaakt. Witte bloedcellen gaan infecties en virussen in het lichaam tegen. Doordat je bloed sneller en effectiever door je lichaam stroomt, heb je ook minder last van spierkrampen.

Boek direct
massage tijdens zwangerschap

Een goede nachtrust

Heb je last van slapeloze nachten tijdens je zwangerschap? Je bent hier niet alleen in. Veel vrouwen geven aan dat ze, ondanks dat ze soms vaak moe zijn tijdens hun zwangerschap, toch moeite hebben met het in slaap komen ‘s nachts. Eerst is dit misschien door misselijkheid, maar later door je groeiende buik. Als je regelmatig een zwangerschapsmassage neemt, zul je merken dat je makkelijker ‘s avonds kunt ontspannen. Hierdoor val je sneller in slaap en ben je de volgende dag een stuk minder moe.

Boek direct
zwanger klachten massage

Zwangerschaps massage en
veiligheid

Jouw eigen veiligheid en die van je baby is het allerbelangrijkst voor ons. Daarom houden we de onderstaande punten altijd in acht als je een massage bij ons boekt.

Het kwetsbare eerste trimester

Het is beter om te wachten met een zwangerschapsmassage tot je door je eerste trimester heen bent. Boek pas na deze periode een zwangerschapsmassage bij ons.

Een ervaren masseur of masseuse

Alle masseurs en masseuses bij Studio Release zijn ervaringsdeskundigen met een erkende licentie. Daarom ben je in de allerbeste handen als je op zoekt bent naar een veilige zwangerschapsmassage voor jou en je kleintje.

Duidelijke communicatie

Heb je speciale wensen voor je massage? Geef dit dan aan ons door en we maken de massage compleet op maat voor je. Vind je een bepaalde techniek niet prettig, lig je op een bepaalde manier niet lekker of zijn er andere zaken waar we rekening mee moeten houden? We hechten waarde aan open communicatie en doen er alles aan om jouw behandeling zo prettig mogelijk te maken.

Boek direct

Boek een
zwangerschapsmassage
via onze handige booking tool

Een massage boeken op onze website gaat heel makkelijk. Tijdens het boekingsproces vragen we naar alle informatie waar we rekening mee moeten houden. Wil je liever overleggen? Je kunt ons telefonisch bereiken op 035-7370252 of een email sturen naar info@studiorelease.nl. Ook kun je met ons chatten via WhatsApp. Klik hiervoor op de WhatsApp optie onderin je scherm. Lees hier meer over massage Hilversum, massage Laren, massage Bussum, massage Gooi, massage Huizen of massage Loosdrecht.

Boek direct

Boek direct