• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage maakt je huid mooi, glad en egaal. Het masseren van bindweefsel brengt de bloedsomloop op gang, helpt gif- en afvalstoffen afvoeren en kan zelfs verklevingen van de huid oplossen. Het bindweefsel masseren, stimuleert zelfs de aanmaak van collageen, waardoor je huid steviger en elastischer aan zal voelen. Bij onze massagestudio is de bindweefsel massage Hilversum voor gezicht en benen erg populair. Voor het gezicht kan het rimpels verzachten en de huid meer kleur geven. Bij een bindweefselmassage voor je benen wordt dit vaak ingezet om cellulitis te verminderen. Boek direct jouw bindweefselmassage bij Studio Release of lees verder voor meer informatie.

Boek direct online

Wat is bindweefsel?

Bij bindweefsel denk je meteen aan je huid, logisch want hier is het effect het meest zichtbaar. Maar bindweefsel verbindt je organen en transporteert afval en voedingsstoffen. Bindweefsel bestaat uit collagene, reticulaire en elastische vezels. Deze zorgen dat je lichaam zijn vorm behoudt en tal van belangrijke functies uitgevoerd worden. Een bindweefsel massage wordt vaak gekozen om een strakkere, mooiere huid te krijgen, maar de positieve effecten reiken dus veel verder en gaan veel dieper.

Boek direct online
bindweefselmassage studio release

Hoe vaak een bindweefselmassage?

Hoe vaak een bindweefselmassage verstandig is, dat hangt af van jouw huid en eventuele klachten. Doorgaans plannen we aan het begin van de bindweefsel massage kuur de behandelingen eens per week, daarna volgt een rustpauze, en daarna wordt het als onderhoud ingezet. Een bindweefsel massage is een veilige massage, maar kan zeker de eerste paar keer intens zijn. Daarom houden onze masseurs altijd contact met je tijdens de massage en wisselen ze zachtere massages en meer intense bindweefsel massages met elkaar af. Ongetwijfeld dat je een hele fijne ervaring krijgt en daarna zult genieten van jouw stralende huid.

Waarom Studio Release?

  • Massages op maat, volledig aangepast naar jouw persoonlijke wens;
  • Professionele masseurs;
  • Een moderne massagesalon in Hilversum, ingericht om je te volledig te laten relaxen;
  • Wij maken gebruik van 100% biologische producten;
  • Onze klant score in Google reviews is een 5/5!
Boek direct online
hilversum bindweefselmassage
Boek direct