• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs
  • [trustindex no-registration=google]

Duo massage

Een massage heeft een positief effect op lichaam en geest. Het zorgt ervoor dat lichamelijke klachten en stress afnemen. Ken je iemand die dit wel kan gebruiken of wil je samen met iemand genieten van een heerlijke ontspanningsmassage? Boek dan een duo massage bij Studio Release. Een duomassage is vergelijkbaar met een ontspanningsmassage. Het verschil is dat je er samen, tegelijk van kunt genieten. Je doet de massage voor 2 samen met bijvoorbeeld je partner, een familielid of een vriend of vriendin. Ook is het een leuk en origineel cadeau om aan iemand in jouw naaste omgeving te geven.

Reserveer een duo massage

 

Staat jouw favoriete moment er niet tussen? Klik dan Hier en vul het formulier in. Misschien kunnen we wat mogelijk maken!

duo massage hilversum

Duo massage wellness

Genieten van een duo massage wellness doe je bij Studio Release. We gebruiken natuurlijke, heerlijk geurende massage oliën. Onze professionele masseurs zullen bij de intake een aantal vragen stellen om een massage op maat te maken. Bij een duomassage worden de massages verzorgd in aparte ruimtes zodat jij je helemaal op jezelf kunt concentreren. De massage voor twee wordt wel op hetzelfde moment verzorgt. Je komt samen en gaat samen, een ervaring rijker en helemaal uitgerust weer weg. Dat maakt een duo massage juist zo leuk! Een massage doet veel voor je lichamelijke en geestelijke balans. Wanneer je dit samen doet, kun je tegelijk de bijzondere energie voelen die een massage geeft. De sfeervol ingerichte ruimte van Studio release geeft bij de duo massage echt een wellness gevoel.

Reserveer een duo massage
duo massage hilversum

Een massage voor 2

Een duo massage is meestal een ontspanningsmassage voor 2. Jullie worden beide tegelijk gemasseerd door ervaren masseurs. Naast dat de massage heel ontspannen is, is het een leuk dagje uit. Met een massage voor 2 vergeten jullie de wereld om jullie heen en jullie zullen merken dat de stress levels daarna flink gedaald zijn. Het is een ideale verrassing voor iemand die een stressvolle periode doormaakt of juist als cadeau na bijvoorbeeld een examen of belangrijke presentatie.

Reserveer een duo massage

 

massage voor 2 hilversum

Wat doet een ontspanningsmassage?

Een duomassage is meestal een ontspanningsmassage. Dit betekent dat het een massage is die puur op het ontspannen van het lichaam en de geest is gericht. Je kunt zelf aangeven of er een bepaald deel van je lichaam is waar je de focus op wilt hebben. Met een duo massage arrangement bij Studio Release wordt de massage precies zo samengesteld dat jullie er beide van genieten. Voor iedereen die in onze massagepraktijk komt, maken we een massage op maat. Onze masseurs hebben veel ervaring met meerdere massagetechnieken, waaronder bindweefsel massage, deep tissue massage, triggerpoint massage, haptische massage en Zweedse massage. Kortom, bij Studio Release kan het type massage, of een combinatie van verschillende soorten, gekozen worden zodat je er echt iets aan hebt.

Reserveer een duo massage

 

massage duo hilversum

Duo massage arrangement bij Studio Release

Boek nu jullie duo massage bij Studio Release en ervaar binnenkort samen waarom zoveel mensen voor Studio Release kiezen. Jullie gaan een heerlijk gevoel van lichamelijke en geestelijke rust ervaren. Zie het als een moment van zen zijn en een moment voor jezelf, maar dan samen. Je kunt eenvoudig via whatsapp of telefonisch een afspraak voor jullie massage voor twee maken. Je kunt meestal al binnen een of enkele dagen bij ons terecht. Het is ook mogelijk om alvast een afspraak voor een datum in de toekomst te maken.

Reserveer een duo massage

 

duo massage studio release
Boek direct