• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs
  • [trustindex no-registration=google]

Triggerpoint massage

Een massage is er voor om zowel lichamelijke als geestelijke klachten te verminderen en ontspanning te bieden. Het beste voorbeeld hiervan is de triggerpoint massage. Deze massage techniek richt zich op spierknopen oplossen, maar heeft als positieve bijwerking dat ook klachten als hoofdpijn of RSI-klachten af kunnen nemen. Hoe werkt deze vorm van masseren? Eerst gaat een van onze masseurs met je in gesprek over je klachten, tijdens de massage wordt namelijk extra aandacht gegeven aan die punten. Populair zijn triggerpoint massage voor bilspier, rug nek schouder, en armen en benen.

Boek direct
triggerpoint massage

Is een triggerpoint massage pijnlijk?

Een goede trigger point therapy zul je zeker voelen. De masseur moet immers de dieper liggende spierknopen en het bindweefsel om de spieren heen masseren. Door speciale druktechnieken en de afwisseling met zachte massagetechnieken, zal de masseur ervoor zorgen dat de massage zo pijnloos mogelijk is. Door continu contact met je te houden, weet de masseur precies waar jouw pijngrens ligt.

triggerpoint therapie

Studio Release, specialist in trigger point therapy

Bij Studio Release word je altijd behandeld door een ervaren masseur. Zeker bij een triggerpoint massage is dit belangrijk omdat het zo’n diepe massagetechniek is. Ook na de massage zijn de adviezen en oefeningen voor thuis belangrijk om te werken aan een blijvende oplossing tegen spanning in je lichaam en vastzittende spieren. Neem contact op met Studio Release voor meer informatie en antwoorden op specifieke vragen. Jouw massage direct online inplannen kan natuurlijk ook. We zien je graag binnenkort in onze massagestudio.

massage triggerpoint
Boek direct