• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

Deep tissue massage

Wat is een deep tissue massage en wat kun je van deze behandeling verwachten? Deze massagetechniek richt zich op het bindweefsel in je huid en met name rondom je spieren. Door dit weefsel los te maken, kunnen blokkades opgelost worden en voelen je spieren en huid weer soepel. Zit je niet lekker in je vel? Of heb je last van stress of weinig energie? Dan is deze langzame massage techniek een uitstekende hulp. Ook lichamelijke klachten als vastzittende en verkrampte spieren of een slechte huid kunnen met een deep tissue massage verholpen worden.

Boek direct online
deep tissue massage

Een persoonlijke massage op maat

Bij Studio Release combineren we verschillende massagetechnieken. Onze masseurs zijn opgeleid in alle belangrijke massagetechnieken, zoals de triggerpoint massage, een haptische massage of een Zweedse massage. Elke massage is mogelijk bij Studio Release. We gaan met jou in gesprek en maken een persoonlijke massage voor je en een plan. Uiteraard kun je voor een eenmalige massage bij ons langskomen, maar voor vastzittende spieren of terugkerende problemen, raden we meerdere massages aan. Om uiteindelijk met een periodieke massage jouw lichaam te blijven onderhouden. We kunnen je hele lichaam masseren, of focussen op enkele delen. Populair is ook de deep tissue massage voor gezicht, omdat deze massage kan helpen een jongere uitstraling te behouden.

klachtgerichte massage

Wat zijn deep tissue massage ervaringen bij Studio Release?

Zoals je misschien al van anderen gehoord hebt, kan een deep tissue massage kan voor de een wat meer pijnlijk zijn dan voor een ander. Daarom wisselen wij zachte en stevige massagetechnieken af en houdt de masseur altijd contact met je. Wat zijn de massage ervaringen bij Studio Release? We scoren een 5 in onze meer dan 230 reviews op Google!

bindweefsel massage
Boek direct