BOEK JOUW MASSAGE IN AMERSFOORT EN ONTSPAN IN ONZE MODERNE EN LUXE STUDIO

Op zoek naar meer balans en een goed gevoel?  Bij Studio Release ontsnap je even aan de druk van alledag met een geweldige massage in Amersfoort, helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Laat de drukte even achter je, ervaar een diepe staat van ontspanning en voel je na afloop als herboren.

Onze massage studio aan Kamp 45 in Amersfoort is zo ingericht dat je bij binnenkomst direct de stress van alledag achter je laat. De rustgevende inrichting, het gebruik van natuurlijke materialen en onze luxe massageruimtes vormen de ultieme zen-omgeving zodat jij je volledig op jezelf kunt focussen.

Dus relax en geef jezelf een boost. Ontdek wat studio Release voor jou kan doen!

reserveer een massage

Massage afgestemd op jouw behoeftes

Iedereen is uniek! Daarom stemmen onze professionele masseurs hun massages altijd volledig af op jouw wensen en behoeftes. Door kennis en verschillende technieken te combineren kunnen we je het best mogelijke resultaat bieden. Want wij weten het zeker, het is juist de combinatie die zo goed werkt. Vertel ons wat je wilt, wat je verwacht en op welke gebieden je wilt dat we focussen. Op deze manier krijg jij de beste massage voor jou. We helpen je even helemaal tot rust te komen, alles los te laten en je lichaam te herstellen.

reserveer een massage

massage in Amersfoort

Zwangerschapsmassage in Amersfoort

Omarm de magie van het moederschap en gun jezelf tijdens je zwangerschap de zelfzorg die je verdient. Speciaal ontworpen voor aanstaande moeders, bieden onze ervaren masseurs een fijne en rustgevende ervaring die gericht is op jouw unieke behoeften tijdens deze bijzondere periode. Laat tijdens een zwangerschapsmassage alle spanningen en ongemakken van je af glijden terwijl zachte handen je lichaam kalmeren. Jouw wensen worden met zorgvuldig gekozen massagetechnieken vertaalt naar een ervaring van totaal loslaten en helemaal in het moment zijn.

Geef jezelf en je groeiende baby het geschenk van totale verlichting en koester het moment. Stap binnen in onze serene studio en geniet van de ultieme zelfzorg tijdens je zwangerschap.

reserveer een massage

zwangerschapsmassage in Amersfoort

Massage cadeaubon Amersfoort

Geef het geschenk van zelfzorg en laat een dierbare stralen van binnenuit! Onze massage cadeaubonnen zijn een liefdevol gebaar, een uitnodiging om te genieten van een moment van pure ontspanning. En wij maken het jouw als gever makkelijk. We bieden cadeaubonnen in diverse prijsklassen. Gelijk een cadeaubon nodig? Koop een digitale cadeaubon en ontvang de bon met unieke code direct in je inbox. Liever een fysieke cadeaubon van Release? Wij hebben een prachtige cadeaubon laten ontwikkelen. Voor 3,50 euro extra versturen wij deze prachtige cadeaubon, gepersonaliseerd met naam en eventuele boodschap, naar een opgegeven adres. Lees alles over onze massage cadeaubonnen hier!

massage cadeaubon in Amersfoort

DUO massage Amersfoort

Geniet van een gedeelde ervaring met onze unieke duo massages. Samen genieten jullie van de rustgevende ambiance, terwijl de kalmerende muziek jullie zintuigen bij binnenkomst omarmt. Het is een moment van samenzijn waar jullie jezelf koesteren, een gedeelde reis van zelfzorg en ontspanning. Ontsnap aan de hectiek van het dagelijks leven en kom samen volledig rust. Gun jezelf en je dierbare een onvergetelijke ervaring van welzijn.

 

Massage in Amersfoort

Stap binnen in onze prachtige massage studio in Amersfoort, speciaal ontworpen om je zintuigen tot rust te brengen en je te omhullen in een sfeer van totale ontspanning. Met zorgvuldig gekozen details en een eigentijds design bieden we een ultieme ervaring van volledige zelfzorg. Van de serene verlichting tot de zachte rondingen, elk element is ontworpen om een gevoel van rust en harmonie te creëren. Laat lichaam en geest in een diepe staat van ontspanning brengen door onze ervaren masseurs, die met hun vakkundige handen en hoogwaardige producten een ongeëvenaarde behandeling bieden. Stap binnen en ontdek de perfecte balans tussen luxe en welzijn.