• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

Op zoek naar een heerlijke massage in Amersfoort?  Even uit je hoofd en in het nu? Bij Studio Release ontsnap je even aan de druk van alledag met een geweldige massage helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Laat de drukte achter je, ervaar een diepe staat van ontspanning en voel je na afloop als herboren.

Ontdek wat Release voor jou kan doen! Klik hier om direct meer te lezen over onze zwangerschapsmassages, cadeaubonnen of duo massages.

Boek direct online

MASSAGE AMERSFOORT

Onze massage studio aan Kamp 45 in Amersfoort is zo ingericht dat je bij binnenkomst direct alle stress achter je laat. De moderne, rustgevende inrichting, het gebruik van natuurlijke materialen en onze luxe massageruimtes vormen de ultieme zen-omgeving zodat jij je volledig op jezelf kunt focussen.

Dus relax en geef jezelf een boost!

Boek direct

 

Massage

Heb jij, net als een meerderheid van de Nederlanders (61%), regelmatig te maken met stress? Bij Release bieden wij massages die je in een diepe staat van ontspanning brengen, zodat je je na afloop herboren voelt. Last van vermoeide spieren of specifieke klachten? Een intensieve en stevige massage in Amersfoort zorgt voor herstel en onderhoud van jouw lichaam. Bij ons krijgen jouw specifieke focuspunten extra aandacht. We helpen je even helemaal tot rust te komen, alles los te laten en je lichaam te herstellen.

Lees meer

 

COACHING

Net een stapje verder gaan? Kom er achter wat een holistische benadering voor jouw gezondheid en welzijn kan doen! Onder begeleiding van een professionele coach ga jij in een aantal sessies aan de slag met jouw mentale of fysieke uitdagingen. Je zal verbaasd zijn over wat meditatie, mindfullness, ademhaling, massage en beweging voor je kunnen doen. We helpen je om te begrijpen hoe jouw lichaam reageert op stress, emoties en andere mentale en fysieke factoren. We helpen je  om weer in balans te komen én te blijven!

Lees meer

Massage afgestemd op jouw wensen

Iedereen is uniek! Daarom stemmen onze professionele masseurs hun massages altijd volledig af op jouw wensen en behoeftes. Door kennis en verschillende technieken te combineren kunnen we je het best mogelijke resultaat bieden. Want wij weten het zeker, het is juist de combinatie die zo goed werkt. Vertel ons wat je wilt, wat je verwacht en op welke gebieden je wilt dat we focussen. Op deze manier krijg jij de beste massage voor jou. We helpen je even helemaal tot rust te komen, alles los te laten en je lichaam te herstellen. Bekijk hier wie onze masseuses en wat hun specialismes zijn. Je kunt direct bij hen boeken!

 

Boek direct online

 

 

 

massage in Amersfoort

Zwangerschapsmassage in Amersfoort

Omarm de magie van het moederschap en gun jezelf tijdens je zwangerschap de zelfzorg die je verdient. Speciaal ontworpen voor aanstaande moeders, bieden onze ervaren masseurs een fijne en rustgevende ervaring die gericht is op jouw unieke behoeften tijdens deze bijzondere periode. Laat tijdens een zwangerschapsmassage alle spanningen en ongemakken van je af glijden terwijl zachte handen je lichaam kalmeren. Jouw wensen worden met zorgvuldig gekozen massagetechnieken vertaalt naar een ervaring van totaal loslaten en helemaal in het moment zijn.

Geef jezelf en je groeiende baby het geschenk van totale verlichting en koester het moment. Stap binnen in onze serene studio en geniet van de ultieme zelfzorg tijdens je zwangerschap.

Boek direct online

 

 

 

zwangerschapsmassage in Amersfoort

Massage cadeaubon Amersfoort

Geef het geschenk van zelfzorg en laat een dierbare stralen van binnenuit! Onze massage cadeaubonnen zijn een liefdevol gebaar, een uitnodiging om te genieten van een moment van pure ontspanning. En wij maken het jouw als gever makkelijk. We bieden cadeaubonnen in diverse prijsklassen. Gelijk een cadeaubon nodig? Koop een digitale cadeaubon en ontvang de bon met unieke code direct in je inbox. Liever een fysieke cadeaubon van Release? Wij hebben een prachtige cadeaubon laten ontwikkelen. Voor 3,50 euro extra versturen wij deze prachtige cadeaubon, gepersonaliseerd met naam en eventuele boodschap, naar een opgegeven adres. Lees alles over onze massage cadeaubonnen hier!

Koop een cadeaubon

 

 

 

 

massage cadeaubon in Amersfoort

DUO MASSAGE AMERSFOORT

Geniet van een gedeelde ervaring met onze unieke duo massages. Samen genieten jullie van de rustgevende ambiance, terwijl de kalmerende muziek jullie zintuigen bij binnenkomst omarmt. Het is een moment van samenzijn waar jullie jezelf koesteren, een gedeelde reis van zelfzorg en ontspanning. Ontsnap aan de hectiek van het dagelijks leven en kom samen volledig rust. Gun jezelf en je dierbare een onvergetelijke ervaring van welzijn.

Reserveer duo massage

 

Staat jouw favoriete moment er niet tussen? Klik dan Hier en vul het formulier in. Misschien kunnen we wat mogelijk maken!

 

 

 

 

 

Massage in Amersfoort

Stap binnen in onze prachtige massage studio in Amersfoort, speciaal ontworpen om je zintuigen tot rust te brengen en je te omhullen in een sfeer van totale ontspanning. Na Hilversum hebben wij een tweede studio geopend in het centrum van Amersfoort! Met zorgvuldig gekozen details en een eigentijds design bieden we een ultieme ervaring van volledige zelfzorg. Van de serene verlichting tot de zachte rondingen, elk element is ontworpen om een gevoel van rust en harmonie te creëren. Laat lichaam en geest in een diepe staat van ontspanning brengen door onze ervaren masseurs, die met hun vakkundige handen en hoogwaardige producten een ongeëvenaarde behandeling bieden. Stap binnen en ontdek de perfecte balans tussen luxe en welzijn.

Boek direct online

 

Boek direct