• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs
  • [trustindex no-registration=google]

Haptische massage

Een haptische massage draait om aanrakingen en bewegingen. Het doel is het afvoeren van afvalstoffen en stress, en het activeren van positieve gevoelens en het geven van ontspanning. Hapsis betekent ‘gevoel’. Met de haptische massage draait het om de aanrakingen, maar ook om jou in contact met je eigen gevoel te brengen. Met de massages van Studio Release ga jij je weer in balans voelen! Je gevoel wordt geprikkeld waardoor je zelfbewustzijn en interne kracht toeneemt.

Boek direct online
haptische massage

Dichter bij jezelf met een haptische massage

Een haptische massage klinkt voor sommige mensen misschien wat zweverig, maar het effect is zeer concreet. De klachten waarop deze massage zich richt, zoals een burn-out, stress, een hoge bloeddruk, nek- rug- en schouderpijn of angst- en paniekaanvallen zijn ook heel concreet. Waarbij massages als een triggerpoint massage of deep tissue massage zich met name op de dieper liggende huid richten, richt deze massage zich ook op het zenuwstelsel. De manier van aanraken en de bewegingen zijn wat deze massage zo effectief en bijzonder maakt.

haptische therapie

Kom langs bij Studio Release

Bij Studio Release maken we voor iedereen een massage op maat. Jouw massage kan uit onderdelen van haptic therapy bestaan, maar ook uit andere technieken. Een haptische massage begint niet zomaar, eerst gaan we in gesprek om te kijken hoe je je voelt en wat je ervaart. Op basis hiervan gaat de massage therapeut te werk en zul je het verschil gaan merken. Maak kennis met ons; neem contact op of boek je massage direct online. We hopen je binnenkort in onze studio te zien.

 

massage haptisch
Boek direct