• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs
  • [trustindex no-registration=google]

Ontspanningsmassage voor lichaam en geest

Iedere massage werkt in de regel ontspannend. Toch hebben verschillende massages een andere functie. Zo is een ontspanningsmassage bijvoorbeeld anders dan een klassieke massage. Een ontspanningsmassage is speciaal behulpzaam als je wel wat extra rust kunt gebruiken in je leven. Zeker in periodes van verandering of stress kan het lastig zijn om je lichaam en je geest volledig te ontspannen. Een ontspanningsmassage helpt hierbij. Tijdens een massage ontspanning is het doel dat je helemaal tot rust komt, en met frisse energie weer uit onze moderne zen studio vertrekt. Ontdek Studio Release.

Boek direct online

Wat is een ontspanningsmassage?

Zoals eerder genoemd, is een ontspanningsmassage anders dan een klassieke massage. Het grootste verschil hierbij is dat tijdens een ontspanningsmassage het doel niet is om je dieper gelegen spieren te herstellen, maar dat een ontspanningsmassage voornamelijk op de spieren op het oppervlakte van je huid werkt. Ook heeft een ontspanningsmassage een lager tempo en worden de drukpunten zachter behandeld. Een ontspanningsmassage helpt bij stress, maar werkt ook preventief. Want een ontspannen lichaam zorgt er ook voor dat de geest ontspannen is. Tijdens een ontspanningsmassage kun je zowel op je rug liggen als op je buik. Onze masseurs maken gebruik van allerlei verschillende technieken, zoals strijkbewegingen, kloppen, kneden en vibreren.

Boek direct online
ontspanningsmassage hilversum

Met een massage ontspanning voor iedereen

Je kunt jouw ontspanningsmassage helemaal op maat samenstellen. Want jij weet het beste hoe jouw lichaam ontspant. Een massage ontspanning is voor iedereen die spanning voelt in zijn of haar lichaam en geest. Dit kan bijvoorbeeld komen door burn-out symptomen, een recentelijke verandering waar je aan moet wennen, of omdat je gewoon een tijdje wat minder lekker in je vel zit. Waar je ook mee worstelt, een massage ontspanning zorgt ervoor dat de rust in je hoofd en lichaam weer wederkeert.

Boek direct online
ontspanningsmassage hilversum

Waarom kiezen voor een ontspanningsmassage?

Denk je dat je baat zou kunnen hebben bij een massage voor ontspanning? Een ontspanningsmassage helpt bij een grote variëteit aan verschillende klachten, en werkt voordelig op je gezondheid. Een ontspanningsmassage verbetert namelijk de bloedcirculatie. Mede hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Ook wordt hierdoor je afweer- en immuunsysteem sterker. Daarnaast geeft een massage ontspanning je meer energie. Dit gebeurt doordat je spieren sneller herstellen van schade, en je het idee hebt dat je na een ontspanningsmassage vrijer kunt bewegen. Ook vermindert een ontspanningsmassage stress, depressieve klachten en chronische vermoeidheid. Andere voordelen van een massage ontspanning zijn:

  • goede spijsvertering en gezonde darmflora;
  • hormoonbalans;
  • betere concentratie en centraal zenuwstelsel;
  • betere weerstand tegen virussen of infecties.
Boek direct online

Tot rust komen in onze prachtige studio

Ook benieuwd wat een heerlijke ontspanningsmassage voor je kan betekenen? Onze ervaren masseurs staan voor je klaar. Boek nu je massage ontspanning en geef aan ons door waar jij ontspannen van wordt. Onze masseur/masseuse zal, gebaseerd op jouw gegeven informatie, de perfecte massage ontspanning op maat voor je samenstellen. Heb je vragen over één of meerdere van onze massages? Bel ons gerust op 035-7370252 of kom langs in onze rustgevende zen studio aan de Havenstraat 59, voor een massage in Hilversum.

Boek direct online
studio release ontspanningsmassage
Boek direct