• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

Zweedse massage

Een Zweedse massage is een klassieke soort massage en deze behoort tot de meest populaire massages. Veel mensen ervaren het als de beste massage voor het hele lichaam en tegen diverse klachten of voor algehele ontspanning. Spieren worden minder diep gemasseerd dan bij een deep tissue massage of triggerpoint massage. Hierdoor is de Zweedse massage vrijwel pijnloos en biedt het veel ontspanning, ook tijdens de massage. Ervaar het zelf, boek jouw massage bij Studio Release.

Boek direct
zweedse massage

Zweedse massage voordelen en technieken

Biedt een Zweedse massage voordelen? Jazeker, voor zowel lichaam als geest is het een heerlijke vorm van ontspanning. De massage bestaat uit vloeiende, ritmische bewegingen, ook wel effleurage genoemd. Je kunt de energie ervan voelen stromen door je lichaam heen. Daarnaast zal de masseur petrissage technieken toepassen. Dit zijn drukkende bewegingen op het bindweefsel dieper in de huid. De cirkelvormige bewegingen, fricties genaamd, beweegt de huid los van de spierlaag eronder. Tot slot wordt met tapotage en vibratie de huid en bloedsomloop gestimuleerd. Daarmee is deze massage, naast erg ontspannend voor je lichaam, gelijk een opkikker voor je huid.

klassieke massage

Studio Release, de beste massagestudio voor een Swedish massage

Het effect van de Zweedse massage op je lichaam en geest voel je dagen later nog, en de massage zelf is ook een heerlijke ervaring. Klanten geven Studio Release maar liefst een 4,9/5 in Google reviews. Onze masseurs maken jouw massage op maat en nemen ruim de tijd voor je. Kom langs in onze mooie massagesalon! Boek jouw massage online.

massage ontspanning
Boek direct