Zwangerschapsmassage Hilversum: Onze specialiteit

Op zoek naar een heerlijke zwangerschapsmassage in Hilversum? Dat komt goed uit, want bij Studio Release in Hilversum zijn we gespecialiseerd in massages voor zwangere vrouwen. Zo kun je bij ons, dankzij onze speciale massagetafels, heerlijk op je buik liggen. Hierdoor kun je even helemaal ontspannen.

Alle moeders weten het: Een zwangerschap is een hele speciale periode. Als aanstaande moeder kun je hier heel bewust van genieten. Niets is daarom zo fijn als een massage tijdens je zwangerschap (vanaf 12 weken al mogelijk)! Echt een waardevol moment voor jezelf en je baby. Puur om  lekker te ontspannen of om je vermoeide spieren te ondersteunen.

De ongemakken van een zwangerschap worden tijdens de massage verlicht. Denk hierbij aan rugpijn, een stijve nek en krampen in de benen. Uiteraard is de zwangerschapsmassage volledig op maat en kun je voorafgaand aangeven wat jouw wensen zijn.

Het is belangrijk om jezelf en je kleine in deze bijzondere periode extra te verwennen. Boek een heerlijke zwangerschapsmassage via onderstaande knop!

 

Zwangerschaps
massage op maat

De massagetechnieken die worden gebruikt kunnen bij de zwangerschapsmassage op verzoek zachter zijn dan bij een normale massage. Op die manier kun je écht even ontspannen. Natuurlijk is de massage volledig te customizen zodat deze helemaal aansluit op jouw omstandigheden en behoeftes.

Een zwangerschapsmassage cadeau geven? Bekijk onze prachtige cadeaubonnen hier.

Studio Release zwangerschapsmassage: dé ultieme verlichting en ontspanning voor jou. We zorgen dat jij en je kleintje totaal tot rust komen.

De beste zwangerschap
massage in Hilversum

Wij hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van heerlijke zwangerschapsmassages. Het is dus niet voor niets dat onze bezoekers onze zwangerschapsmassages waarderen met een 10 op Google reviews. Vaak worden de volgende pluspunten genoemd:

  • Aandacht voor specifieke wensen en omstandigheden
  • Zeer ervaren masseurs
  • Lekker op je buik kunnen liggen
  • Een hele fijne, rustgevende ambiance

Benieuwd? Boek een geweldige zwangerschapsmassage via onderstaande knop!