• Hilversum & Amersfoort
 • Professionele masseurs
 • [trustindex no-registration=google]

Ontspanningsmassage Hilversum

Ontspanning is heel belangrijk om stress af te voeren en jezelf in balans te voelen. Met een ontspanningsmassage Hilversum bij Studio Release zal je dit ervaren. Al na de eerste keer dat je onze massagepraktijk voor ontspanningsmassage Hilversum bezocht hebt, zul je voelen dat je lichaam meer ontspannen is en dat je geest rustiger is. Onze werkwijze is zeer persoonlijk en wij geven je een ontspanningsmassage op maat. Iedereen is anders en stress kan bij ieder mens zich op een andere manier uiten. Boek nu jouw ontspanningsmassage in Hilversum of lees verder voor meer informatie.

Boek direct online
ontspanningsmassage hilversum

Wat is een ontspanningsmassage?

Bij een ontspanningsmassage gaat het niet alleen om een bepaalde spiergroep te masseren of een drukpuntmassage toe te passen. Het is een combinatie van beide. Maar, wat is een ontspanningsmassage? Aan de hand van de werkwijze in onze massagepraktijk Hilversum leggen we deze massage uit.

 1. Je komt langs in onze prachtig en zen ingerichte massagesalon in Hilversum.
 2. Tijdens het kennismakingsgesprek geef je jouw wensen aan. Verder geef je eventuele lichamelijke of geestelijke klachten door die je ervaart.
 3. Onze masseurs maken een ontspanningsmassage op maat voor je.
 4. Tijdens de massage worden verschillende methodes gebruikt. Door deze combinatie is alles mogelijk; van herstellen en in balans brengen, het verlichten van klachten of het geven van een energieboost. Zachte massages worden afgewisseld met diepere massages. Dit is geheel op maat, onze masseurs voelen precies aan waarmee jij je ontspant en wat jouw lichaam nodig heeft.
 5. Je merkt in de dagen daarna het effect. Kom je weer langs? Dan passen we de massage weer aan. Op deze wijze spelen wij altijd precies in op wat jouw lichaam nodig heeft om te kunnen ontspannen
Boek direct online
ontspanningsmassage hilversum

Ontspanningsmassage voor twee

Met onze ontspanningsmassage voor 2 kun jij samen met jouw partner, een vriend(in), familielid of iemand anders langskomen in onze massagesalon voor een ontspanningsmassage Hilversum. Ook samen is deze beleving heel erg fijn.

Waarom Studio Release?

 • Prachtige massagesalon, helemaal zen ingericht;
 • Massages op maat, geheel aangepast naar jouw wensen;
 • Zeer ervaren en deskundige masseurs;
 • Wij gebruiken alleen natuurlijke, 100% biologische producten;
 • Wij scoren een 5/5 in Google reviews!
Boek direct online
Ontspanningsmassage Hilversum
Boek direct