• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs
  • [trustindex no-registration=google]

REGELMATIGE MASSAGESESSIES MET 10% KORTING

Geef jezelf de energie die je nodig hebt om je drukke levensstijl vol te houden door regelmatig een massage bij Release te boeken. Dit kan tegen een aantrekkelijk, gereduceerd tarief met een Release regular card.

Wanneer je regelmatig een massage boekt zul je ontdekken hoe massage echt een verschil kan maken in je dagelijkse leven. Want wij weten het zeker, het is juist de regelmaat die zorgt voor een diepere ontspanning en een langer durend effect. In de studio kun je een rittenkaart kopen en je massage direct met deze kaart verrekenen!

 

massage in Hilversum door masseur van Studio Release

Release regular

Voor wie? Je bent nu een aantal keer bij Release geweest en je wilt graag vaker terug blijven komen.

Dan is onze Release regular card precies wat je zoekt. Release Regular geeft je alle vrijheid en schaf je in 1 keer aan in de studio of met creditcard online. Na aankoop ontvang je een unieke code waar 5 massages (je kunt kiezen voor 5 massages van 40, 55, 70 of 85 minuten) met 10% korting aan gekoppeld zijn. Je kunt deze massages op ieder gewenst moment in zetten. Zwangerschapsmassage is uiteraard ook mogelijk! De kosten zijn 5 x de door jouw gekozen massagebehandeling met 10% korting. Met jouw unieke code kun je de massages heel eenvoudig online boeken.

Je bepaalt dus vooraf de duur van alle massages. Bijbetalen voor een langere massage kan altijd, geld terug voor een kortere massage is helaas niet mogelijk. De kaart is 12 maanden geldig.

Voordelen Release regular:
  • Eenmalige aanschaf
  • Massages zijn vrij over de tijd in te zetten
  • Bespaar 10% op elke massage
  • Bij aanschaf in studio geen creditcard nodig

 

Massage met korting

Wacht niet langer en profiteer van alle voordelen die een Release regular card geeft.
Klik op de knop hieronder om direct aan te schaffen!
Heb je nog aanvullende vragen? Mail ons even. 

Boek direct