REGELMATIGE MASSAGESESSIES MET 10% KORTING

Geef jezelf de energie die je nodig hebt om je drukke levensstijl vol te houden door regelmatig een massage bij Release te boeken. Dit kan tegen een aantrekkelijk, gereduceerd tarief met een Release regular card of een maandelijks membership.

Wanneer je regelmatig een massage boekt zul je echt ontdekken hoe massage een verschil kan maken in je dagelijkse leven. Want wij weten het zeker, het is juist de regelmaat die zorgt voor een diepere ontspanning en een langer durend effect.

Release regular

Voor wie? Je bent nu een aantal keer bij Release geweest en je wilt graag vaker terug blijven komen.

Dan is onze Release regular card precies wat je zoekt. Release Regular geeft je alle vrijheid en schaf je in 1 keer aan in de studio of met creditcard online. Na aankoop ontvang je een unieke code waar 5 massages (45, 60, of 90 minuten) met 10% korting aan gekoppeld zijn. Je kunt deze massages op ieder gewenst moment in zetten. Zwangerschapsmassage ook mogelijk! De kosten zijn 5 x de door jouw gekozen massagebehandeling met 10% korting. Met jouw unieke code kun je de massages heel eenvoudig online boeken.

Je bepaalt dus vooraf de duur van alle massages. Bijbetalen voor een langere massage kan altijd, geld terug voor een kortere massage is helaas niet mogelijk. De kaart is 6 maanden geldig.

Voordelen Release regular:
  • Eenmalige aanschaf
  • Massages zijn vrij over de tijd in te zetten
  • Bespaar 10% op elke massage
  • Bij aanschaf in studio geen creditcard nodig

Maandelijks membership

Voor wie? Je wilt massage echt onderdeel van je leefstijl maken door maandelijks 1 of 2 keer een massage te boeken.

Dan is een maandelijks membership van Release precies wat je zoekt! Het gaat om een maandelijks membership dat jou één (of twee) massagesessies per maand biedt tegen een gereduceerd tarief (-10%). De betaling wordt per maand automatisch van je creditcard afgeschreven. Als je een maand overslaat, wordt de sessie zonder extra kosten doorgezet naar de volgende maand. Er is geen langetermijncontract en als member kun je je op elk moment afmelden.

Door iedere maand een massagebehandeling te boeken kunnen we er desgewenst voor zorgen dat iedere massage doorbouwt op de voorgaande en er toegewerkt wordt naar jouw specifieke doel. Of dat nu het verlichten van de dagelijkse stress of het onderhouden van je lichaam is.

Voordelen Release membership:
  • Elke maand een massage (2 x per maand ook mogelijk)
  • Betaling wordt maandelijks automatisch geregeld
  • Een behandelplan (mits gewenst)
  • Bespaar 10% op elke massage
  • Ongebruikte massages kunnen meegenomen naar de volgende maand
  • Geen verplichting – geen langdurig contract

Massage met korting

Wacht niet langer en profiteer van alle voordelen die een maandelijks membership of een Release regular card geeft.
Klik op de knop hieronder om direct aan te schaffen!
Heb je nog aanvullende vragen? Mail ons even. 

Membership Release regular