Massage Hilversum, reserveer een fijne massage in Hilversum

 

Wij zijn geopend! Heb je zin om even helemaal tot rust te komen? Dat treft, onze moderne massage studio is dé plek in Hilversum voor een welverdiend moment voor jezelf. Ervaar je regelmatig stress en wil je even volledig ontspannen? Of heb je behoefte aan een intensievere massage die je spieren losmaakt en klachten oplost? Wat het ook is, Wij helpen jou voor jezelf te zorgen met een heerlijke massage helemaal op maat.

Studio Release is 7 dagen per week geopend van 11 tot 21 uur aan de Havenweg 59 in Hilversum. Heb je vragen? Bel ons gerust op 035-7370252

Boek direct een massage

 

Zet je zorgen opzij met een heerlijke massage in Hilversum

Midden in het drukke centrum van Hilversum vind je onze rustgevende massagesalon Hilversum, waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek van de stad. Een massage in Hilversum brengt je helemaal tot rust, zodat jij straks weer als nieuw de deur uit stapt. We vinden het belangrijk om naar jouw wensen te luisteren. Want, niemand kent jouw lichaam zo goed als jij.

Boek direct een massage

Ga stress tegen met een ontspannende massage Hilversum

Een massage Hilversum heelt je lichaam, maar ook je geest. Want, een ontspannen lichaam zorgt voor een kalme ‘state of mind’. Tegenwoordig lijkt het soms alsof we het steeds drukker hebben. Dit kan leiden tot stress of zelfs een burn-out. Een Hilversum massage heeft direct invloed op gevoelens van stress. Als je last hebt van stress, is de aanmaak van dopamine in je hersenen verstoord. Door het kneden van je spieren en het drukken op drukpunten, wordt de aanmaak van dopamine gestimuleerd, waardoor de balans herstelt. Hierdoor kun je makkelijker met stress omgaan.

Boek direct een massage

Massage in Hilversum: ontspant en heelt je lichaam

Ieder lichaam is anders. Daarom maken we onze Hilversum massage voor jou speciaal op maat en luisteren we naar jouw lichaam. Er zijn echter een aantal fysieke voordelen aan een massage Hilversum die gelden voor ieder lichaam. Zo verbetert een massage je bloedcirculatie, krijg je soepele spieren en wordt je lichaam gestimuleerd om afvalstoffen sneller af te voeren.

Boek direct een massage

Verbetert de bloedcirculatie

Doordat verschillende drukpunten tijdens een massage in onze massagesalon Hilversum gestimuleerd worden, verwijden je bloedvaten. Dit zorgt ervoor dat er meer bloed door je lichaam gaat stromen, en dat je bloedsomloop verbetert. Dit kun je vaak ook zien aan je huid als je in de spiegel kijkt na een massage. Doordat je doorbloeding beter is, krijg je roze blosjes op je wangen.

Geen stijve spieren meer

Je voelt het direct nadat je uit de massagestoel klimt; heerlijk warme en soepele spieren. Na een massage in Hilversum voelt je lichaam soepel, warm en losjes. Dit komt doordat de ervaren masseur de massage helemaal afstemt op jouw wensen en extra aandacht geeft aan plekken die iets meer aandacht nodig hebben. Zijn de spieren in je schouders stijf van het sporten? Geef dit van tevoren aan bij de masseur in onze massagesalon Hilversum. Zo haal je alles uit je Hilversum massage, en is iedere spier in je lichaam ontspannen.

Afvalstoffen afvoeren

Wist je dat zelfs afvalstoffen sneller afgevoerd worden door een massage in Hilversum? Tijdens een massage in onze massagesalon Hilversum worden je lymfeklieren geactiveerd. Dit zijn de klieren die de afvalstoffen uit je lichaam leiden. Het is belangrijk dat je lymfeklieren gezond blijven, omdat je anders eerder ziek wordt. Tijdens een Hilversum massage worden deze klieren gestimuleerd, waardoor afvalstoffen sneller uit je lichaam worden afgevoerd.

Onze massages zijn uniek

Er is niemand zoals jij. Daarom is je massage uniek en wordt deze volledig afgestemd op jouw behoeftes. Onze masseurs beheersen alle belangrijke massagetechnieken en combineren deze tot de meest effectieve massage voor jou. Door goed te luisteren voelen zij precies wat er nodig is om jou verder te helpen. Of je nu op zoek bent naar rust, ontspanning, balans, verlichting of een boost. Lees hier alles over onze massages in Hilversum.

Verder zijn wij gespecialiseerd in zwangerschapsmassages.  Wil je iemand verrassen met een heerlijke massage van Studio Release? check dan onze prachtige cadeaubonnen.

Ben je al om? Boek dan snel dat ‘momentje voor jezelf’ in Hilversum via de knop hieronder.

De beste massage van Hilversum

Onze bezoekers waarderen onze massages en service in Hilversum met een 9.8! De reden waarom onze bezoekers graag een massage bij ons boeken zijn:

  • Zeer ervaren masseurs
  • Een persoonlijke benadering
  • Ruime openingstijden
  • Een hele fijne, rustgevende studio

Benieuwd? Boek een geweldige massage via onderstaande knop!

Massage Hilversum

In het centrum Hilversum vind je de ultieme zen-omgeving  om te ontspannen. Studio Release is een massagestudio aan de Havenstraat in Hilversum. Voor de studio kun je parkeren. Dankzij onze centrale ligging aan de Havenstraat 59 in Hilversum zijn wij ook goed bereikbaar voor mensen die uit Laren, Bussum en Huizen komen.

Bij Studio Release gebruiken we de beste producten voor jouw huid en voor de wereld. Onze producten zijn biologisch, vegan en cruelty free. We hebben een zeer ervaren team van professionele masseurs die ervoor zorgen dat jij je weer als nieuw voelt na elke massage.

Ben je enthousiast geworden? Wacht niet langer en beleef het zelf. Tijd om te ontspannen!