Massage studio in Hilversum: Modern en professioneel

 

Wij zijn geopend! Heb je zin om even helemaal tot rust te komen? Onze moderne massage studio is dé plek in Hilversum voor een welverdiend moment voor jezelf. Ervaar je regelmatig stress en wil je even volledig ontspannen? Of heb je behoefte aan een intensievere massage die je spieren losmaakt en klachten oplost? Wat het ook is, wij helpen jou voor jezelf te zorgen met een heerlijke massage helemaal op maat.

Studio Release is 7 dagen per week geopend van 11 tot 21 uur aan de Havenweg 59 in Hilversum. Heb je vragen? Bel ons gerust op 035-7370252

Boek direct een massage

 

Onze massages

Er is niemand zoals jij. Je massage is daarom uniek en wordt volledig afgestemd op jouw behoeftes. Onze masseurs beheersen alle belangrijke massagetechnieken en combineren deze tot de meest effectieve massage voor jou. Door goed te luisteren voelen zij precies wat er nodig is om jou verder te helpen. Of je nu op zoek bent naar rust, ontspanning, balans, verlichting of een boost.

Lees hier alles over onze massages in Hilversum. Wil je iemand verrassen met een heerlijke massage van Studio Release, check dan onze prachtige cadeaubonnen. Verder zijn wij gespecialiseerd in zwangerschapsmassages.

Ben je al om? Boek dan snel dat ‘momentje voor jezelf’ in Hilversum via de knop hieronder.

De beste massage van Hilversum?

Onze bezoekers waarderen onze massages en service in Hilversum met een 9.8! De reden waarom onze bezoekers graag een massage bij ons boeken zijn:

  • Zeer ervaren masseurs
  • Een persoonlijke benadering
  • Ruime openingstijden
  • Een hele fijne, rustgevende studio

Benieuwd? Boek een geweldige massage via onderstaande knop!

Massage Hilversum

In het centrum Hilversum vind je de ultieme zen-omgeving  om te ontspannen. Studio Release is een massagestudio aan de Havenstraat in Hilversum. Voor de studio kun je parkeren. Dankzij onze centrale ligging aan de Havenstraat 59 in Hilversum zijn wij ook goed bereikbaar voor mensen die uit Laren, Bussum en Huizen komen.

Bij Studio Release gebruiken we de beste producten voor jouw huid en voor de wereld. Onze producten zijn biologisch, vegan en cruelty free. We hebben een zeer ervaren team van professionele masseurs die ervoor zorgen dat jij je weer als nieuw voelt na elke massage.

Ben je enthousiast geworden? Wacht niet langer en beleef het zelf. Tijd om te ontspannen!