Heerlijke zwangerschapsmassage in Hilversum

Op zoek naar een heerlijke zwangerschapsmassage in Hilversum? Bij Studio Release ben je aan het goede adres. Een zwangerschap is natuurlijk een hele speciale periode voor iedere aanstaande moeder. Vaak gaat deze tijd gepaard met de nodige stress. Daarbij kan de verandering van het lichaam voor verschillende ongemakken zorgen. Daarom is het belangrijk om jezelf én je baby in deze periode extra te verwennen.

De ongemakken van een zwangerschap, zoals rugpijn, een stijve nek en krampen in de benen worden tijdens deze massage verlicht. Uiteraard besteden we ook aandacht aan je – vaak vermoeide – voeten. Je kunt tijdens je boeking aangeven of je ergens last van hebt, zodat daar extra op gefocust wordt.

Studio Release biedt vanaf 12 weken tot aan het einde van de zwangerschap een ontspannende en verzorgende zwangerschapsmassage.

Boek direct je zwangerschapsmassage

Massage helemaal op maat

De massagetechnieken die worden gebruikt kunnen bij de zwangerschapsmassage op verzoek zachter zijn dan bij een normale massage. Op die manier kan je écht even ontspannen, vanzelfsprekend met alle voorzichtigheid voor jouw kleintje. Natuurlijk is de massage volledig te customizen zodat deze helemaal aansluit op jouw behoeftes.

Studio Release zwangerschapsmassage: dé ultieme verlichting en ontspanning voor zwangere vrouwen. We zorgen dat jij en je kleintje totaal tot rust komen.

NU

ONLINE
RESERVEREN

STUDIO RELEASE HILVERSUM:
Havenstraat 59
1211 KH Hilversum

OPENINGSTIJDEN:
Ma t/m zat: 11 – 21 uur
Zondag: 11 – 16 uur

KLIK HIER OM TE BOEKEN

recente Google Reviews..