• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs
  • [trustindex no-registration=google]

Sportmassage Hilversum

Bij een sportmassage Hilversum in onze massagestudio, werken we aan het herstel en prestatie van jouw lichaam. Want soepele spieren zijn gezonde spieren. Het masseren hiervan helpt de doorbloeding te verbeteren en afvalstoffen af te voeren. Bij Studio Release geniet je van een sportmassage op maat. Tijdens het gesprek vooraf kun je precies aangeven wat je wensen zijn. Onze masseurs combineren verschillende technieken voor het gewenste resultaat. Kom langs en ervaar het zelf! Boek direct een sportmassage Hilversum.

Boek direct

Waarom een sportmassage helpt?

Een sportmassage is zowel geschikt voor als na de inspanning. Kom enkele dagen voor of na de inspanning voor de sportmassage langs in onze massagesalon in Hilversum. De sportmassage is een vorm van deep tissue massage. Dit is zowel een bindweefselmassage als een drukpunten massage. Onze sportmasseur zal je stevig masseren. Wij krijgen wel eens de vraag: ‘Is een sportmassage pijnlijk’? Hier is geen eenduidig antwoord op. Dit hangt namelijk erg af van de knopen in je spieren of de blokkades die er zijn. Je kunt vertrouwen op onze expertise en de zeer rijke ervaring die onze masseurs bezitten. Communicatie speelt een even grote rol; we zorgen er altijd voor dat jij je ontspannen en prettig voelt. Wat merk je van een sportmassage? Je zult merken dat je sneller herstelt van de inspanning, je lichaam zal zich meer ontspannen voelen en je doorbloeding beter is.

Boek direct
sportmassage

Hoe vaak voor een sportmassage Hilversum langskomen?

Hoe vaak je het beste een sportmassage in onze massagesalon Hilversum neemt, hangt af van welk type sport je beoefent en de intensiteit van de training. Ook spelen bestaande blessures en klachten een rol. Sommige mensen komen één of twee keer per week terwijl anderen eens in de drie tot vier weken komen. Na de eerste massage overleggen we samen met jou wat voor jou het beste is. De masseur kan dan meteen vertellen waar hij bepaalde blokkades of knopen bij jou voelt.

Waarom Studio Release?

  • Zen massagestudio;
  • Massage aangepast aan jouw lichaam;
  • Ervaren en professionele masseurs;
  • Wij maken gebruik van 100% biologische producten;
  • Studio Release scoort een 5/5 in de Google reviews!
Boek direct
hilversum sportmassage
Boek direct