• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs
  • [trustindex no-registration=google]

Massage Laren

Een massage Laren boek je wanneer je toe bent aan een moment voor jezelf! Met een massage in Laren ontsnap je aan de druk van alledag en zorg je voor jezelf. De Laren massage is uniek en wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en focuspunten.

Heb je regelmatig last van stress en is tijd om even tot rust te komen? Of is het juist een intensieve, klachtgerichte massage, waar je behoefte aan hebt? Wat het ook is, onze heerlijke massage op maat is precies wat je nodig hebt.

Wij zijn 7 dagen per week open. Je bent elke dag welkom van 11 tot 21 uur aan de Havenstraat 59 in Hilversum. Bel ons gerust met vragen: 035-7370252

Boek direct online

 

Massage in Laren verzorgd door masseur van Studio Release

De massages

Jij bent uniek, daarom zijn onze massages dat ook! Onze masseurs stemmen elke sessie af op jouw behoeftes. Door kennis en verschillende bewezen effectieve massagetechnieken te combineren kunnen wij je het best mogelijke resultaat bieden. Vertel ons wat je wilt, wat je verwacht en op welke gebieden je wilt dat we focussen. We helpen je even helemaal tot rust te komen, alles los te laten en je lichaam te herstellen.

Op zoek naar een heerlijke zwangerschapsmassage? Of wil je iemand verrassen met een massage van Studio Release? Check dan onze prachtige cadeaubonnen. Bekijk onze duo massages wanneer jullie op zoek zijn naar een massage voor twee!

Krijg je er al zin in? Via de knop hieronder reserveer je direct een geweldige massage-ervaring!

Boek direct online
Ontspannende hoofd massage in Laren door Studio Release

Voor wie is een massage Laren?

Een massage Laren is voor iedereen die net even wat verder wil gaan om fysiek en mentaal in topconditie te zijn. Maar… sommige mensen hebben dit meer nodig dan anderen. Een massage is ontspannen, maar kan ook helpen bij lichamelijke klachten, bij pijn of om betere (sport)prestaties neer te zetten.

Boek direct online

Een massage Laren voor de harde werkers

Ben je ambitieus en werk je elke dag overuren? Je bent bij Studio Release welkom om je drukke werkweek helemaal los te laten. Kom tot rust met een massage Laren (Noord Holland) en neem een moment voor jezelf. Een massage vermindert stress en geeft je meer energie. Dit komt doordat tijdens een massage Laren de aanmaak van dopamine gestimuleerd wordt. Dopamine wordt ook wel het gelukshormoon genoemd, en zorgt voor een gevoel van geluk en vrede. Zo kun je na een heerlijke massage je drukke werkweek weer helemaal aan.

Boek direct online
massage in laren noord holland

Een massage Laren (Noord Holland) voor de sporters onder ons

Ben je een echte sporter? Of je nu wielrent, een fitness-fanaat bent of basketbal speelt, je zult gegarandeerd weleens wakker worden met spierpijn. Dit kan je behoorlijk belemmeren in je dagelijkse routine. Als sporter is het daarom van extra belang dat je goed voor je spieren zorgt. Geregeld genieten van een massage Laren (Noord Holland) helpt bij het soepel houden van je spieren. Als je spieren soepel zijn, zul je merken dat je minder last hebt van spierpijn.

Boek direct online
massage laren in Noord Holland

Waarom Studio Release

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om regelmatig even op jezelf te focussen. Daarom zijn we er ook mega trots op dat onze massages en service op Google reviews gewaardeerd wordt met een 10! De redenen dat onze bezoekers ons een 10 geven zijn onder andere:

  • Onze zeer ervaren en sociaal intelligente masseurs
  • De unieke massages die helemaal op maat zijn
  • Onze prachtige en rustgevende ambiance
  • De ruime openingstijden

Hebben we je al overtuigd? Boek nu je massage via onderstaande knop!

Boek direct online
De beste massage in Laren volgens deze google review

Massage Laren

Je vindt Studio Release in het hart van Hilversum, aan de Havenstraat 59. Onze rustgevende inrichting met gebruik van natuurlijke materialen zorgen ervoor dat jij je even helemaal op jezelf kunt focussen. Parkeren voor de studio is mogelijk. Onze centrale ligging zorgt ervoor dat wij ook veel mensen uit omgeving mogen ontvangen. Klik hier voor massage Hilversum, massage Bussummassage Gooi, massage Huizen of massage Loosdrecht.

Bij Studio Release wordt gebruik gemaakt van alleen de beste producten die zowel goed zijn voor jouw huid als voor de aarde. Daarom zijn de producten die wij gebruiken 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en niet getest op dieren. Onze professionele masseurs zorgen ervoor dat jij je weer helemaal opgeladen voelt als je deur uitloopt.

Maak nu direct een afspraak! Het is tijd voor jezelf.

Boek direct online
Boek direct