Massage Laren, boek een massage in omgeving Laren

 

Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Bij Studio Release in Hilversum (vlakbij Laren) ontsnap je aan de druk van alledag en zorg je voor jezelf met een unieke massage, helemaal afgestemd op jouw wensen en focuspunten. Heb je regelmatig last van stress en is tijd om even tot rust te komen? Of is het juist een intensieve, klachtgerichte massage, waar je behoefte aan hebt? Wat het ook is, onze heerlijke massage op maat is precies wat je nodig hebt.

Wij zijn 7 dagen per week open. Je bent elke dag welkom van 11 tot 21 uur aan de Havenstraat 59 in Hilversum. Bel ons gerust met vragen: 035-7370252

Boek direct een massage

 

De massages

Jij bent uniek, daarom zijn onze massages dat ook! Onze masseurs stemmen elke sessie af op jouw behoeftes. Door kennis en verschillende bewezen effectieve massagetechnieken te combineren kunnen wij je het best mogelijke resultaat bieden. Vertel ons wat je wilt, wat je verwacht en op welke gebieden je wilt dat we focussen. We helpen je even helemaal tot rust te komen, alles los te laten en je lichaam te herstellen.

Op zoek naar een heerlijke zwangerschapsmassage? Of wil je iemand verrassen met een massage van Studio Release? Check dan onze prachtige cadeaubonnen.

Krijg je er al zin in? Via de knop hieronder reserveer je direct een geweldige massage-ervaring!

Waarom Studio Release

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om regelmatig even op jezelf te focussen. Daarom zijn we er ook mega trots op dat onze massages en service op Google reviews gewaardeerd wordt met een 10! De redenen dat onze bezoekers ons een 10 geven zijn onder andere:

  • Onze zeer ervaren en sociaal intelligente masseurs
  • De unieke massages die helemaal op maat zijn
  • Onze prachtige en rustgevende ambiance
  • De ruime openingstijden

Hebben we je al overtuigd? Boek nu je massage via onderstaande knop!

Massage Laren

Je vindt Studio Release in het hart van Hilversum, aan de Havenstraat 59. Onze rustgevende inrichting met gebruik van natuurlijke materialen zorgen ervoor dat jij je even helemaal op jezelf kunt focussen. Parkeren voor de studio is mogelijk. Onze centrale ligging zorgt ervoor dat wij ook veel mensen uit Bussum en huizen mogen ontvangen.

Bij Studio Release wordt gebruik gemaakt van alleen de beste producten die zowel goed zijn voor jouw huid als voor de aarde. Daarom zijn de producten die wij gebruiken 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en niet getest op dieren. Onze professionele masseurs zorgen ervoor dat jij je weer helemaal opgeladen voelt als je deur uitloopt.

Maak nu direct een afspraak! Het is tijd voor jezelf.