• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs
  • [trustindex no-registration=google]

 

 

 

 

 

 

Massage het Gooi, boek een massage in ’t Gooi

 

Heb jij het gevoel dat je wel wat ontspanning kan gebruiken? Wij helpen je even helemaal tot rust te komen en voor jezelf te zorgen. Dit doen we met unieke massages volledig aangepast op jouw behoeftes. Zo doe je nieuwe energie op, werk aan je veerkracht en geniet je van een diepe ontspanning.

Last van vastzittende spieren of een fysieke klacht? Met onze intense, extra stevige massages helpen we klachten verminderen en voorkomen. Wij zorgen ervoor dat jij weer helemaal opgeladen de studio verlaat!

Studio Release is alle dagen van de week geopend. Elke dag van 11 tot 21 uur kun je bij ons terecht voor een heerlijke massage in het Gooi. Wil je meer weten? Bel ons op 035-7370252

Boek direct online

 

massage gooi door masseur van Studio Release

Massage afgestemd op jouw wensen

De massages van Studio Release zijn een begrip in ‘t Gooi. Altijd op maat en helemaal afgestemd op jouw focuspunten. Dankzij onze expertise, ervaring en technieken die samenkomen in de massage, kunnen we jou de beste ervaring bieden. Ook onze zwangerschapsmassages zijn helemaal op maat, uiteraard rekening houdend met jouw specifieke wensen en omstandigheden. Op zoek naar een geweldig cadeau om te geven? Bekijk hier onze prachtige cadeaubonnen. Op zoek naar een massage voor 2? Lees dan meer over onze duo massages!

Wil je meer rust in je hoofd en een ontspannen gevoel? Of kunnen we je helpen met een fysieke klacht? Wat het ook is, we zorgen ervoor dat je even helemaal ontspant en werken van daaruit aan jouw focuspunten met een uniek verzorgde massage in onze prachtige studio.

Reserveer nu direct je massage via onderstaande knop!

Boek direct online
Ontspannende massage in 't Gooi

De beste massage in ’t Gooi

Waarom kiezen voor Studio Release? Omdat we de allerbeste massages van Hilversum en omstreken geven. En dat vanuit een prachtige studio in het centrum van Hilversum. Andere redenen waarom mensen voor Studio Release kiezen zijn:

  • Unieke massages afgestemd op jouw behoeftes
  • Zeer ervaren masseurs die precies voelen wat je nodig hebt
  • Een fijne ambiance die je direct tot rust laat komen
  • Ruime openingstijden, ook in de avond en weekenden

Je reserveert je massage in het Gooi eenvoudig online via onderstaande knop!

Boek direct online
Positieve review over massage in Gooi

Massage ’t Gooi

Dankzij de centrale ligging van Studio Release aan de Havenstraat 59 in het centrum van Hilversum ontvangen we ook ontzettend veel mensen vanuit de omliggende plaatsen als BussumHuizen en Laren. Bovendien maken De parkeerplekken voor de deur van de studio maken dit nog makkelijker.

Onze studio is zo ingericht dat je bij binnenkomst direct de stress van alle dag achter je laat. De luxe van onze rustgevende inrichting en het gebruik van natuurlijke materialen vormen de ultieme omgeving voor een optimale ontspanning.

Boek direct online

Een Massage ‘t Gooi verbetert je mentale gezondheid

We weten allemaal dat een massage ‘t Gooi rust brengt in je hoofd. Maar weet je ook hoe het kan dat je ineens zoveel rust ervaart? Als je last hebt van stress, heb je veel cortisol in je lichaam. Dit wordt ook wel het stresshormoon genoemd. Tijdens een massage ‘t Gooi wordt de aanmaak hiervan sterk verminderd. Daardoor ervaar je minder stress en kun je helderder denken. Heb je ook last van stress? Boek een op maat gemaakte massage in onze prachtige massagesalon het Gooi en maak het zelf mee.

Verbeter je slaappatroon met een massage het Gooi

Een massage het Gooi vermindert niet alleen de aanmaak van het stresshormoon cortisol, maar zorgt er ook voor dat je lichaam meer serotonine aanmaakt. Hierdoor is het gemakkelijker om je lichaam en je geest te ontspannen en val je sneller in slaap. Een massage in het Gooi verbetert het slaappatroon van kinderen, jongeren en volwassenen.

Een massage Gooi versterkt de connectie tussen lichaam en geest

Daarnaast versterkt een massage Gooi de connectie tussen je lichaam en je geest. Als je niet lekker in je vel zit, is de kans groot dat je ook fysieke klachten gaat ervaren zoals haaruitval, vermoeidheid en slaaptekort. Tijdens een massage Gooi pak je zowel je lichamelijke klachten als je mentale klachten aan. Twee vliegen in één klap dus. Ben je benieuwd naar meer informatie over het effect van een massage in het Gooi? Wip langs bij onze rustgevende salon aan de Havenstraat 59 in Hilversum of boek gelijk een massage via de knop!

Boek direct