• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

massage eemnes: Boek een heerlijke massage in omgeving Eemnes

Studio Release is een oase van rust. In onze moderne studio kom je bij van alle drukte en laad je jezelf weer op met een heerlijke massage die volledig afgestemd is op jouw behoeftes.

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 60% van de Nederlanders wel eens stress ervaart, met mentale en lichamelijke klachten als gevolg. Dankzij onze geweldige massages geef je jezelf een boost zodat jij weer helemaal opgeladen de studio verlaat.

Onze intensieve massages zijn bovendien de ideale remedie tegen blessures, hevige spierpijn, rug-, schouder- en nekklachten. Wij helpen jou voor jezelf te zorgen!

Dus relax en geef jezelf een pauze. Luister naar je lichaam en ontdek wat Studio Release voor jou kan doen! Wij zijn 7 dagen per week van 11 tot 21 uur geopend. Je kunt ons met vragen bereiken op 035-7370252

Boek direct online
Massage in Eemnes verzorgd door masseur van Studio Release

De meest persoonlijke massage

Wij hebben maar één missie en dat is jou de allerbeste en meest persoonlijke massage te geven die je ooit hebt ervaren. Daarom begint elke sessie met een uitgebreide intake. Door verschillende technieken, kennis en vaardigheden te combineren stemmen wij elke massage helemaal af op jouw behoeftes en specifieke wensen.

Ook onze unieke zwangerschapsmassages zijn helemaal te customizen. Wil je een massage cadeau geven aan een dierbare? Check dan onze cadeaubonnen. Op zoek naar een massage voor 2? Lees dan meer over onze duo massages.

Dankzij onze massages voel je je ontspannen, kom je tot jezelf en ontstaat er een balans tussen lichaam en geest. Dit zorgt voor focus, meer energie en een hogere weerstand. Je ervaart minder stress, slaapt beter en geniet meer van het leven.  Krijg je er al zin in? Reserveer dan direct via onderstaande knop!

Boek direct online
Hoofd massage in Eemnes

LUXE BEHANDELRUIMTES

Onze bezoekers zijn zeer positief over Studio Release en dat is duidelijk terug te lezen op Google, waar wij gemiddeld met een 10 beoordeeld worden. Veel genoemde redenen hiervoor zijn onder andere:

  • Onze geweldige massages helemaal op maat
  • Het team van zeer ervaren masseurs
  • De luxe behandelruimtes
  • De rustgevende ambiance in onze moderne studio

Tijd voor een fijn moment voor jezelf? Boek direct een massage online via onderstaande knop!

Boek direct online
Positieve review over de massage van Studio Release in Eemnes

massage Eemnes

In het centrum van Hilversum vind je de plek om te ontspannen! Studio Release is een massagestudio gevestigd aan de Havenstraat 59 in Hilversum en is goed bereikbaar met de fiets of auto (parkeergelegenheid voor de deur aanwezig). Hierdoor ontvangen wij veel bezoekers uit omliggende plaatsen als Laren, Bussum en Huizen.

Ons team van masseurs behoort tot de top van Nederland. Dankzij hun jarenlange ervaring, genoten opleidingen en de continue training intern kunnen zij jou precies geven wat je nodig hebt zodat jij als herboren voelt na elke massage.

De producten die wij gebruiken zijn volledig afbreekbaar en vormen geen belasting voor onze aarde.

Boek direct online
Boek direct