Massage Bussum, reserveer een geweldige massage in Bussum

 

Is het tijd voor wat me-time? Dat treft want bij Studio Release in Hilversum (vlakbij Bussum) zet je jezelf voor even op de eerste plek. Wij herstellen en onderhouden jouw lichaam met geweldige massages, volledig afgestemd op jouw behoeftes.

Uit onderzoek is gebleken dat 61% van alle Nederlanders last heeft van klachten die gerelateerd zijn aan stress. Voorkom een gespannen gevoel, fysieke klachten en geef jezelf een boost met een massage van Studio Release. Dankzij onze ontspannende massages, die helemaal op maat gegeven worden, kom je volledig tot jezelf, rust je uit en voel je je als herboren.

De studio is dagelijks van 11 tot 21 uur geopend! Je vindt Release in het centrum van Hilversum, aan de Havenstraat 59. Heb je vragen? Bel ons op 035-7370252

Boek direct een massage

 

Massages volledig op maat

Bij Studio Release zijn alle massages altijd helemaal op maat en afgestemd op jouw behoeftes. Hierdoor zijn onze massages een begrip in Hilversum en omstreken. Dankzij een combinatie van verschillende massagetechnieken kunnen we je precies bieden wat je op dit moment nodig hebt. Uiteraard zijn ook onze zwangerschapsmassages helemaal op maat, rekening houdend met jouw specifieke wensen en omstandigheden.

Iemand verrassen met een heerlijk moment voor zichzelf? Dat kan! Check onze fraai vormgegeven cadeaubonnen.

Wacht niet langer en boek een heerlijke massage via onderstaande knop!

Boek direct een massage

Wat anderen zeggen over Studio Release

Waarom hebben wij de beste massage van Hilversum en omstreken? Onze bezoekers waarderen onze massages en service gemiddeld met een 10! Wij zijn er enorm trots op dat we zo veel positieve feedback krijgen. Mensen bezoeken graag onze studio vanwege:

  • Onze ontzettend fijne en moderne studio
  • De ruime beschikbaarheid, ook in de weekenden en avonden
  • De massages die helemaal op maat verzorgd worden
  • Ons zeer ervaren team van masseurs

Ben je al om? Boek dan gelijk via onderstaande knop je massage!

Boek direct een massage

Massage Bussum

Studio Release is een ruimte voor jou, een ruimte voor rust, herstel en balans. De ontspannen ambiance van onze studio zorgt ervoor dat jij direct de hectiek van de dag even achter je kan laten. Je vindt ons aan de Havenstraat 59, in het centrum van Hilversum. Dankzij onze gunstige ligging zijn wij ook uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Bussum, Laren en Loosdrecht. Parkeren voor de deur is mogelijk.

Wij maken uitsluitend gebruik van de allerbeste producten die 100% biologisch zijn en geen bedreiging vormen voor onze aarde. Onze producten zijn uiteraard niet getest op dieren en volledig vegan. Ons team van ervaren en bekwame masseurs hebben 1 missie en dat is jou weer helemaal opgeladen de studio zien verlaten.

Boek direct een massage