• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs
  • [trustindex no-registration=google]

Massage Bussum

Een massage Bussum is meer dan alleen een moment van ontspanning. Zo draagt een massage in Bussum namelijk enorm bij aan het verbeteren van je zelfhelend vermogen. Je zelfhelend vermogen is het vermogen van je lichaam om op eigen kracht te herstellen. Dit wordt verbeterd doordat een Bussum massage stress vermindert, de bloedsomloop stimuleert en afvalstoffen beter laat afvoeren.

Is het tijd voor wat me-time? Dat treft want bij Studio Release in Hilversum (vlakbij Bussum) zet je jezelf voor even op de eerste plek. Wij herstellen en onderhouden jouw lichaam met geweldige massages, volledig afgestemd op jouw behoeftes.

Uit onderzoek is gebleken dat 61% van alle Nederlanders last heeft van klachten die gerelateerd zijn aan stress. Voorkom een gespannen gevoel, fysieke klachten en geef jezelf een boost met een massage van Studio Release. Dankzij onze ontspannende massages, die helemaal op maat gegeven worden, kom je volledig tot jezelf, rust je uit en voel je je als herboren.

De studio is dagelijks van 11 tot 21 uur geopend! Je vindt Release in het centrum van Hilversum, aan de Havenstraat 59. Heb je vragen? Bel ons op 035-7370252

Boek direct online
Massage in bussum verzorgd door masseur van Studio Release

Massages volledig op maat

Bij Studio Release zijn alle massages altijd helemaal op maat en afgestemd op jouw behoeftes. Hierdoor zijn onze massages een begrip in Hilversum en omstreken. Dankzij een combinatie van verschillende massagetechnieken kunnen we je precies bieden wat je op dit moment nodig hebt. Uiteraard zijn ook onze zwangerschapsmassages helemaal op maat, rekening houdend met jouw specifieke wensen en omstandigheden.

Iemand verrassen met een heerlijk moment voor zichzelf? Dat kan! Check onze fraai vormgegeven cadeaubonnen.

Wacht niet langer en boek een heerlijke massage via onderstaande knop!

Boek direct online
Massage in Bussum van hoofd

Een massage Bussum verbetert je zelfhelend vermogen

Een massage Bussum is meer dan alleen een moment van ontspanning. Zo draagt een massage in Bussum namelijk enorm bij aan het verbeteren van je zelfhelend vermogen. Je zelfhelend vermogen is het vermogen van je lichaam om op eigen kracht te herstellen van een ziekte of verwonding. Dit wordt verbeterd doordat een Bussum massage stress vermindert, de bloedsomloop stimuleert en afvalstoffen beter laat afvoeren.

Boek direct online

Een massage in Bussum vermindert stress

Tussen je geest en je lichaam bestaat een diepe connectie. Als je gestrest of depressief bent, zul gegarandeerd last krijgen van lichamelijke kwaaltjes, zoals haaruitval of vermoeidheid. Een massage Bussum zorgt ervoor dat je een moment voor jezelf neemt om te ontspannen. Je hoeft je op niks anders te focussen dan de massage waardoor je geest ontspant. Ook stimuleert een massage Bussum de aanmaak van dopamine, oftewel het gelukshormoon. Doordat je minder stress hebt, zal de balans tussen je lichaam en je geest herstellen. Door een massage in Bussum word je gezonder en verbetert je zelfhelend vermogen.

Boek direct online
bussum massagesalon

De voordelen van een Bussum massage voor je lichaam

Maar, je kunt natuurlijk ook niet lekker in je vel zitten door lichamelijke klachten. Een Bussum massage verbetert je weerstand door je bloedsomloop te stimuleren en door afvalstoffen af te voeren. Dit doet een Bussum massage doordat het je lymfeklieren activeert. Deze zorgen ervoor dat afvalstoffen netjes en snel worden afgevoerd door je lichaam. Dit is belangrijk, want als je afvalstoffen niet juist worden afgevoerd, loop je meer risico om ziek te worden en is het lastiger te herstellen van een ziekte.

Boek direct online
massagesalon bussum

Wat anderen zeggen over Studio Release

Waarom hebben wij de beste massage van Hilversum en omstreken? Onze bezoekers waarderen onze massages en service gemiddeld met een 10! Wij zijn er enorm trots op dat we zo veel positieve feedback krijgen. Mensen bezoeken graag onze studio vanwege:

  • Onze ontzettend fijne en moderne studio
  • De ruime beschikbaarheid, ook in de weekenden en avonden
  • De massages die helemaal op maat verzorgd worden
  • Ons zeer ervaren team van masseurs

Ben je al om? Boek dan gelijk via onderstaande knop je massage!

Boek direct online
Review van een massage in Bussum

Massage Bussum

Studio Release is een ruimte voor jou, een ruimte voor rust, herstel en balans. De ontspannen ambiance van onze studio zorgt ervoor dat jij direct de hectiek van de dag even achter je kan laten. Je vindt ons aan de Havenstraat 59, in het centrum van Hilversum. Dankzij onze gunstige ligging zijn wij ook uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Bussum, Laren en Loosdrecht. Parkeren voor de deur is mogelijk.

Wij maken uitsluitend gebruik van de allerbeste producten die 100% biologisch zijn en geen bedreiging vormen voor onze aarde. Onze producten zijn uiteraard niet getest op dieren en volledig vegan. Ons team van ervaren en bekwame masseurs hebben 1 missie en dat is jou weer helemaal opgeladen de studio zien verlaten.

Boek direct online
Boek direct