• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

Rug nek schouder massage

Bij Studio Release zorg je voor jezelf met onze hoogwaardige rug- en nekmassages. Onze professionele masseurs zijn gespecialiseerd in het bieden van een diepe ontspanning en het verlichten van klachten. Of je nu gebukt gaat onder stress, een verkeerde houding hebt of kampt met ongemak door een slechte nachtrust, onze rug- en nekmassages zijn ontworpen om jouw fysieke en mentale ongemakken te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Bij Studio Release staat kwaliteit voorop, zodat we jou een ultieme ervaring kunnen bieden.

Boek direct online
Rug nek schouder massage wellness Amersfoort

Professionele Rug- en Nekmassage op Maat

Onze professionele en ervaren masseurs beschikken over een breed scala aan massagetechnieken, die we individueel  aanpassen voor een persoonlijke behandeling. Op die manier kunnen we altijd het gewenste resultaat bereiken. Bij Studio Release gaan we verder dan alleen het soepel maken van je rug en nek. Onze massages bestaan uit een combinatie van technieken die veel meer doen dan dat. We werken met deep tissue massage, bindweefselmassage, triggerpointmassage en Zweedse en haptische massage. Een massage stimuleert de bloedcirculatie en draagt bij aan het verwijderen van afvalstoffen. Ontdek de weldaad van onze uitgebreide massagetechnieken en ervaar de positieve effecten op jouw lichaam en geest.

Boek direct online

 

 

 

Rug nek schouder massage Amersfoort

Nek- en Schoudermassage: Ontspanning en Verlichting

Een rugmassage gaat hand in hand gaat met een nek- en schoudermassage. Hierbij richten we ons op het losmaken van vastzittende spieren en brengen we je in een diepe staat van ontspanning. Onze masseurs kunnen bij nekmassages zowel een ontspannende benadering of een stevigere aanpak bieden, afhankelijk van de mate van spierspanning en individuele behoeftes. Bij Studio Release werken uitsluitend met gediplomeerde en ervaren masseurs die precies weten wat ze doen. De nek- en schoudermassage wordt altijd in overleg met jou afgestemd, zodat we de behandeling volledig kunnen afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Boek direct online

 

 

Rug nek schouder massage wellness Amersfoort

Hoe een Massage te Boeken

Als je last hebt van knopen in de spieren van je schouderbladen, nek of rug, kan een schouder- of rugmassage soms pijnlijk zijn. Echter, met  triggerpointmassage technieken zul je al snel de positieve effecten ervaren. De pijn zal afnemen en uiteindelijk verdwijnen. In sommige gevallen zijn meerdere sessies nodig om optimaal resultaat te behalen. Tijdens het intakegesprek bij Studio Release kan onze masseur je uitgebreide informatie geven over de behandeling en het verwachte verloop. Na de eerste behandeling zul je vaak al een merkbaar verschil voelen. Vertrouw op onze expertise en ervaar de verlichting die een triggerpointmassage kan bieden.

Boek direct online

 

 

Rug nek schouder massage Amersfoort

Massage bij Studio Release

Veel mensen zoeken specifiek naar een rugmassage, nekmassage of schoudermassage vanwege klachten. Bij Studio Release nemen we deze klachten serieus en gaan we verder dan alleen de behandeling. We bespreken ook de mogelijke oorzaken en bieden advies om toekomstige klachten te voorkomen. Maar zelfs als de klachten zijn verdwenen, ben je altijd welkom voor een ontspannende rugmassage bij ons. Een massage is namelijk de ultieme manier om je lichaam te laten ontspannen en verzorgen. Tijdens de behandeling worden de spieren losgemaakt en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Dit helpt niet alleen bij het verlichten van pijnlijke plekken, maar bevordert ook een gevoel van totale ontspanning. Onze professionele masseurs staan klaar om jou de verlichting en het welzijn te bieden dat je verdient.

Boek direct online

 

Rug nek schouder massage in Amersfoort
Boek direct