• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

Zwangerschapsmassage Hilversum

Niets is zo fijn als een zwangerschapsmassage (vanaf 12 weken al mogelijk)! Echt een cadeautje voor jezelf en je baby. Puur om even lekker te ontspannen of om je vermoeide spieren te ondersteunen. Bij Studio Release in Hilversum zijn we gespecialiseerd in massages voor zwangere vrouwen. Je kan bij ons heerlijk op je buik liggen waardoor je rug even helemaal ontzien wordt. Heb je vragen over onze zwangerschapsmassage? Bel gerust: 035-7370252

Geef jezelf en je kleine een moment van rust en boek je zwangerschapsmassage nu via onderstaande knop!

Boek direct
zwangerschapsmassage verzorgt door masseuse in massagesalon Hilversum

Unieke zwangerschapsmassage 

Er is niemand zoals jij. Je zwangerschapsmassage is daarom uniek en wordt volledig afgestemd op jouw behoeftes. De ongemakken van een zwangerschap, zoals rugpijn, een stijve nek, kramp in de benen én vermoeide voeten worden tijdens de massage verlicht. Onze zwangerschapsmassage is daarnaast dé ultieme verlichting en ontspanning voor jouw zwangere lichaam. We zorgen dat jij en je kleintje totaal tot rust komen.

Wil je een zwangerschapsmassage cadeau geven? Bekijk onze prachtige cadeaubonnen hier.

Ben je al om? Boek dan snel je ‘verwenmoment’ via de knop hieronder.

Boek direct

 

zwangerschapsmassage nek schouders hilversum

Heerlijk ontspannen op je buik liggen

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van zwangerschapsmassages. Niet zo gek dus dat onze zwangerschapsmassages gewaardeerd worden met een 10 op Google reviews. De volgende redenen worden veel genoemd:

  • Speciaal getrainde masseurs
  • Een persoonlijke benadering
  • Op je buik liggen dankzij speciale massagetafels
  • Een heerlijk rustgevende ambiance

Benieuwd? Boek een geweldige massage via onderstaande knop!

Boek direct
positieve review zwangerschapsmassage studio release in Hilversum

MASSAGE HILVERSUM

Studio Release is een massagestudio aan de Havenstraat in Hilversum. In het centrum Hilversum vind je de ultieme zen-omgeving  om te ontspannen. Parkeren voor de studio mogelijk. Het massageteam is speciaal getraind om zo de beste zwangerschapsmassage te kunnen geven. Zij zorgen ervoor dat jij weer helemaal opgeladen de studio verlaat.

Wij maken gebruik van de allerbeste producten voor jouw huid en voor de wereld. De massage olie die wij gebruiken is niet getest op dieren, volledig biologisch en 100% natuurlijk.

Wacht niet langer en beleef het zelf. Tijd om te ontspannen!

Boek direct
zwangerschapsmassage Amersfoort
Boek direct