• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

Zwangerschapsmassage Bussum

Niets is zo fijn als een zwangerschapsmassage (vanaf 12 weken al mogelijk)! Echt een cadeautje voor jezelf en je baby. Puur om even lekker te ontspannen of om je vermoeide spieren te ondersteunen. Bij Studio Release in Hilversum, vlakbij Bussum, zijn we gespecialiseerd in massages voor zwangere vrouwen. Je kan bij ons heerlijk op je buik liggen waardoor je rug even helemaal ontzien wordt. Heb je vragen over onze zwangerschapsmassage? Bel gerust: 035-7370252

Geef jezelf en je kleine een moment van rust en boek je zwangerschapsmassage nu via onderstaande knop!

Boek direct
zwangerschapsmassage verzorgt door masseuse in massagesalon Hilversum

Unieke zwangerschapsmassage 

Er is niemand zoals jij. Je zwangerschapsmassage is daarom uniek en wordt volledig afgestemd op jouw behoeftes. De ongemakken van een zwangerschap, zoals rugpijn, een stijve nek, kramp in de benen én vermoeide voeten worden tijdens de massage verlicht. Onze zwangerschapsmassage is daarnaast dé ultieme verlichting en ontspanning voor jouw zwangere lichaam. We zorgen dat jij en je kleintje totaal tot rust komen.

Wil je een zwangerschapsmassage cadeau geven? Bekijk onze prachtige massage cadeaubonnen.

Ben je al om? Boek dan snel je ‘verwenmoment’ via de knop hieronder.

Boek direct

 

zwanger klachten massage

Heerlijk ontspannen op je buik liggen

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van zwangerschapsmassages. Niet zo gek dus dat onze zwangerschapsmassages gewaardeerd worden met een 10 op Google reviews. De volgende redenen worden veel genoemd:

  • Speciaal getrainde masseurs
  • Een persoonlijke benadering
  • Op je buik liggen dankzij speciale massagetafels
  • Een heerlijk rustgevende ambiance

Benieuwd? Boek een geweldige massage via onderstaande knop!

Boek direct
positieve review zwangerschapsmassage studio release in Hilversum

MASSAGE BUSSUM

Studio Release is een massagestudio vlakbij Bussum, aan de Havenstraat in Hilversum. In het centrum Hilversum vind je de ultieme zen-omgeving  om te ontspannen. Parkeren voor de studio mogelijk. Het massageteam is speciaal getraind om zo de beste zwangerschapsmassage te kunnen geven. Zij zorgen ervoor dat jij weer helemaal opgeladen de studio verlaat.

Wij maken gebruik van de allerbeste producten voor jouw huid en voor de wereld. De massage olie die wij gebruiken is niet getest op dieren, volledig biologisch en 100% natuurlijk.

Wacht niet langer en beleef het zelf. Tijd om te ontspannen!

Boek direct

Een zwangerschapsmassage Bussum is geen luxe

Geen enkele zwangerschap is hetzelfde. Daarom kun je bij een zwangerschapsmassage Bussum zelf kiezen hoe je wilt liggen. Op je zij, zittend op een stoel of met je buik op de speciale massagetafel waar een gat in zit. En dit is belangrijk, want een zwangerschapsmassage in Bussum is jouw moment om even helemaal te ontspannen. In de eerste én in de tweede fase van je zwangerschap. Het is zeker geen overbodige luxe, lees verder.

Een zwangerschapsmassage Bussum in de eerste fase

In de eerste fase van je zwangerschap heb je andere klachten dan in de tweede. In de eerste fase van je zwangerschap kan het zijn dat je vermoeidheid ervaart, misselijk bent, pijnlijke en gevoelige borsten hebt en vaak moet plassen. Als je in deze fase van de zwangerschap een zwangerschapsmassage in Bussum boekt, zul je zien dat deze enorm helpt bij vermoeidheid en misselijkheid. Heb je speciale wensen? Geef ze gerust aan ons door. Dan gaan we meteen voor je aan de slag zodat jij optimaal kunt genieten van de zwangerschapsmassage.

De tweede fase: krampen en rugpijn

In de tweede fase kun je last hebben van andere klachten. Nu kun je namelijk last krijgen van rugpijn vanwege je groeiende buik, en kun je ook regelmatig last van krampen hebben. Deze kunnen erger worden naarmate je meer weken zwanger bent. Een zwangerschapsmassage in Bussum vermindert deze klachten enorm. In de laatste fase van je zwangerschap wordt de nadruk tijdens de massage vooral gelegd op het verminderen van klachten van je bekken. Benieuwd naar wat een zwangerschapsmassage Bussum voor jou kan betekenen? Wip langs bij onze salon aan de Havenstraat 59 in Hilversum of boek een zwangerschapsmassage online.

Boek direct
Boek direct