MASSAGE NAARDEN: BOEK EEN MASSAGE IN NAARDEN

 

Studio Release is geopend! Op zoek naar meer balans en ontspanning in je leven? Kom volledig tot jezelf dankzij onze heerlijke massages, die helemaal op maat verzorgd worden. Je voelt je na afloop volledig uitgerust en als herboren!

Wist je dat meer dan 60% van de Nederlanders last heeft van klachten die gerelateerd zijn aan stress? Voorkom spanning en fysieke klachten met onze heerlijke massages en geef jezelf een boost. Studio Release: Jouw volgende stap in een gezond en gebalanceerd leven.

Onze studio aan de Havenstraat 59 in het centrum van Hilversum is zo ingericht dat je bij binnenkomst direct alle stress achter je laat. Je kunt bij ons 7 dagen per week van 11 tot 21 uur een massagebehandeling reserveren. Heb je vragen? Bel ons gerust op 035-7370252

Boek direct een massage

 

ELKE MASSAGE IS UNIEK

Jij bent uniek. Daarom worden alle massages bij Studio Release volledig aangepast op jouw specifieke focuspunten. Je kunt je wensen aangeven tijdens de uitgebreide intake voorafgaand aan je massage. Door goed te luisteren voelen onze masseurs precies wat je nodig hebt. Alleen op deze manier ben je verzekerd van het beste resultaat.

Ook onze  zwangerschapsmassages worden helemaal gecustomized naar jouw specifieke wensen, rekening houdend met jouw unieke omstandigheden. Wil je iemand verrassen met een massage van Studio Release? Check dan onze prachtige cadeaubonnen.

Toe aan een beetje me-time? Reserveer je massage direct via onderstaande knop!

EEN 10 OP GOOGLE REVIEWS

We kunnen er niet over uit hoe trots we zijn op de waardering van onze bezoekers! Wij scoren een 10 op Google Reviews met meer dan 70 reviews. Onze bezoekers komen graag terug bij Studio Release vanwege:

  • Het team van ervaren masseurs
  • De rustgevende sfeer in onze moderne studio
  • Onze unieke massages, volledig op maat
  • De ruime openingstijden (ook in de avonden en weekenden)

Mogen we jou binnenkort verwelkomen? Boek je massage via onderstaande knop!

Massage Naarden

We werken bij Studio Release met de beste producten voor zowel jouw huid als onze aarde. Onze producten zijn volledig natural, 100% afbreekbaar en vormen geen enkele bedreiging voor de natuur. Uiteraard worden de producten niet getest op dieren.

De masseurs van Studio Release zijn zeer ervaren, hebben meerdere externe opleidingen genoten en worden continue intern verder getraind.

Studio Release is gevestigd aan de Havenstraat 59 in Hilversum. Onze gunstige locatie en volop parkeermogelijkheden voor de deur zorgen ervoor dat wij ook veel bezoekers mogen ontvangen uit Bussum, Laren en Huizen.