• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs
  • [trustindex no-registration=google]

Massage Blaricum: Reserveer een fijne massage in omgeving Blaricum

 

Opzoek naar een plek waar je even kan ontsnappen aan alle drukte? Bij Studio Release in Hilversum helpen we je fysiek te herstellen en mentaal op te laden met heerlijke massages, helemaal aangepast aan jouw wensen. Zodat jij na afloop weer volledig uitgerust onze studio verlaat.

Ook met fysieke klachten of pijnlijke spieren ben je bij ons aan het juiste adres. Onze diepe en intensieve massages worden afgestemd op jouw specifieke focuspunten. Bij Studio Release herstel en onderhoud je je lichaam en zorg je voor je welzijn.

De rustgevende inrichting van onze moderne studio aan de Havenstraat 59 in Hilversum vormt de ultieme omgeving voor een optimale ontspanning. Wij zijn dagelijks van 11 tot 21 uur geopend. Voor vragen: 035-7370252

Boek direct online
Massage gegeven in Baricum door masseur van Studio Release

Combinatie van ervaring en technieken

Studio Release biedt unieke massages, volledig gecustomized, rekening houdend met jouw specifieke wensen en focuspunten. Onze masseurs combineren jarenlange ervaring met bewezen effectieve massagetechnieken. Wij geloven dat het de mix is die zo goed werkt. Of je nu een stressvolle periode achter de rug hebt en even helemaal wilt ontspannen of last hebt van een blessure, pijnlijke spieren of last van je nek, rug of schouders. Wij weten precies wat er nodig is om jouw weer helemaal herboren de deur uit te laten gaan.

Bekijk ook onze unieke zwangerschapsmassages (vanaf 12 weken mogelijk) en cadeaubonnen voor een dierbare. Toe aan een beetje me-time? Reserveer je massage direct via onderstaande knop!

Boek direct online
Heerlijk ontspannende massage in Blaricum

Studio Release: Zeer gewaardeerd

Mega trots zijn we op onze reviews en de positieve feedback die we van onze bezoekers ontvangen. Op google hebben we zelfs gemiddeld een 10 met meer dan 70 reviews! Studio Release wordt onder andere enorm gewaardeerd vanwege:

  • De moderne studio met fijne ambiance
  • Onze zeer ruime openingstijden
  • De ervaren masseurs
  • Onze unieke massages die volledig te customizen zijn

Wanneer maak jij wat tijd voor jezelf? Boek een massage heel eenvoudig online via onderstaande knop!

Boek direct online
Een positieve review over een massage van Studio Release in Blaricum

Massage Blaricum

Centraal gelegen, aan de Havenstraat 59 in Hilversum vind je Studio Release. Onze premium massages zijn een begrip in Hilversum en omstreken. We zijn er dan ook heel trots op dat we veel bezoekers ontvangen uit omliggende plaatsen als Bussum, Naarden en Laren. De beschikbare parkeerplaatsen voor de deur van de studio worden dan ook vaak geprezen.

Wij vinden het ontzettend belangrijk geen belasting te vormen voor onze aarde. Daarom zijn onze producten cruelty free, vegan, 100% biologisch, niet getest op dieren en volledig afbreekbaar.

Ons masseurs zijn zeer ervaren en hebben vele externe opleidingen genoten. Dankzij een continue interne training blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is hun missie om jou te ondersteunen bij een gezonde en gebalanceerde leefStijl, zodat jij positief, uitgerust en klachtenvrij aan iedere dag begint.

Boek direct online

 

Boek direct