Massage Loosdrecht, ontspan in de omgeving Loosdrecht

 

Wil je even ontsnappen aan de hectiek van alledag en je op jezelf focussen? Bij Studio Release rust je uit en voel je je als nieuw na een heerlijke massage, helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Heb je last van pijnlijke spieren of een fysieke klacht? Herstel dan je lichaam dankzij onze stevige massage met extra aandacht voor jouw focuspunten. Zet jezelf even op 1 bij Studio Release in Hilversum!

Onze moderne studio is 7 dagen per week geopend. We staan elke dag vanaf 11 uur tot 21 uur voor je klaar. Heb je vragen? Bel ons op 035-7370252

Boek direct een massage

 

Unieke massages

Op zoek naar innerlijke rust en minder stress? Of juist herstel en meer energie? We helpen je even helemaal tot rust te komen en voor jezelf te zorgen met een massage op maat. Want jij bent uniek en daarom zijn onze massages dat ook. Onze masseurs combineren verschillende massagetechnieken om je zo tot de beste massage te bieden. Want wij weten het zeker, het is juist de mix van technieken die zo goed werkt.

Ook onze zwangerschapsmassages zijn volledig afgestemd op jouw focuspunten en specifieke omstandigheden. Iemand een massage van Release cadeau geven? Check onze prachtige cadeaubonnen.

Boek direct een massage via onderstaande knop!

Studio Release: Modern en professioneel

Bij Studio Release doen we er alles aan om onze bezoekers tevreden naar huis te laten gaan. Het is daarom begrijpelijk dat we onnoemelijk trots zijn op de positieve reviews die we ontvangen. Op Google wordt onze massage en service beoordeeld wordt met een 10!

Onze bezoekers waarderen onze fijne, moderne en rustgevende studio. Ook onze ervaren masseurs en de unieke massages die zijn verzorgen worden enorm geprezen. Bovendien zorgen onze ruime openingstijden voor veel lof. Ook is het bij Studio Release mogelijk om met zijn tweeën te komen voor een duo massage. Toe aan een moment voor jezelf? Boek direct via onderstaande knop!

Massage Loosdrecht

Bij Studio Release herstellen en onderhouden wij je lichaam en zorgen we voor je welzijn. Onze moderne en lichte studio is gevestigd aan de Havenstraat 59, in het centrum van Hilversum. Wij zijn zeer goed bereikbaar en je kunt voor de deur je auto parkeren. Hierdoor ontvangen we veel bezoekers uit omliggende plaatsen als Bussum, Laren en Huizen.

Voor ons is het belangrijk om alleen maar met de allerbeste producten die op dit moment verkrijgbaar zijn, te werken. Onze producten zijn volledig afbreekbaar en vormen geen belasting voor onze aarde. Ze zijn niet getest op dieren en volledig biologisch.

De masseurs van Studio Release hebben jarenlange ervaring, worden intern verder opgeleid en vormen de top van Nederland. Zij zorgen er voor dat jij volledig opgeladen aan elke dag begint.