• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs
  • [trustindex no-registration=google]

Massage Loosdrecht, ontspan in de omgeving Loosdrecht

 

Wil je even ontsnappen aan de hectiek van alledag en je op jezelf focussen? Bij Studio Release rust je uit en voel je je als nieuw na een heerlijk ontspannende massage die helemaal afgestemd wordt op jouw behoeftes.

Heb je last van pijnlijke spieren of een fysieke klacht? Herstel je lichaam met een stevige massage waarbij we extra aandacht geven aan jouw specifieke focuspunten.

Onze moderne studio is 7 dagen per week geopend. We staan elke dag vanaf 11 uur tot 21 uur voor je klaar. Heb je vragen? Bel ons op 035-7370252

Boek direct online

 

massage in Loosdrecht door masseur van Studio Release

Unieke massages, helemaal op maat

Op zoek naar innerlijke rust en minder stress? Of juist herstel en meer energie? Wat het ook is, we helpen je voor jezelf te zorgen met een massage helemaal op maat. Want jij bent uniek en daarom zijn onze massages dat ook. Geef je wensen aan tijdens de intake voorafgaand aan je massage. Onze masseurs combineren vervolgens verschillende massagetechnieken om je zo de beste massage te bieden. Want wij weten het zeker, het is juist de mix van technieken die zo goed werkt.

Ook onze zwangerschapsmassages zijn volledig afgestemd op jouw focuspunten en specifieke omstandigheden. Iemand een massage van Release cadeau geven? Check onze prachtige cadeaubonnen. Op zoek naar een massage voor twee? Bekijk hier onze duo massage opties!

Boek direct een massage via onderstaande knop!

Boek direct online
Heerlijke ontspannende massage in Loosdrecht

Studio Release: Modern en professioneel

Bij Studio Release doen we er alles aan om onze bezoekers tevreden naar huis te laten gaan. Het is daarom begrijpelijk dat we megatrots zijn op de positieve reviews die we ontvangen. Op Google wordt onze massage en service beoordeeld wordt met een 10!

Onze bezoekers waarderen onze fijne, moderne en rustgevende studio. Ook onze ervaren masseurs en de unieke massages die zijn verzorgen worden enorm geprezen. Bovendien zorgen onze ruime openingstijden voor veel lof. Ook is het bij Studio Release mogelijk om met zijn tweeën te komen voor een duo massage. Toe aan een moment voor jezelf? Boek direct via onderstaande knop!

Boek direct online
Positieve google review over massage in Loosdrecht

Massage Loosdrecht

Bij Studio Release herstellen en onderhouden wij je lichaam en zorgen we voor je welzijn. Onze moderne en lichte studio is gevestigd aan de Havenstraat 59, in het centrum van Hilversum. Wij zijn zeer goed bereikbaar en je kunt voor de deur je auto parkeren. Hierdoor ontvangen we veel bezoekers uit omliggende plaatsen als Bussum, Laren en Huizen.

Voor ons is het belangrijk om alleen maar met de allerbeste producten die op dit moment verkrijgbaar zijn, te werken. Onze producten zijn volledig afbreekbaar en vormen geen belasting voor onze aarde. Ze zijn niet getest op dieren en volledig biologisch.

De masseurs van Studio Release hebben jarenlange ervaring, worden intern verder opgeleid en vormen de top van Nederland. Zij zorgen er voor dat jij volledig opgeladen aan elke dag begint.

Boek direct online

 

Met een massage Loosdrecht de connectie tussen lichaam en geest herstellen

Door drukte en stress ben je soms helemaal niet meer bewust van je lichaam. Dit wordt een probleem op de lange termijn, omdat je zowel mentale als fysieke klachten kunt gaan ervaren. Een massage Loosdrecht helpt om deze band weer te herstellen en draagt eraan bij dat je je beter gaat voelen.

Leer weer luisteren naar je lichaam

Leer weer naar je lichaam luisteren tijdens een op maat gemaakte massage in onze rustgevende massagesalon regio Loosdrecht. Doordat je eindelijk even niet aan je to-do lijstje hoeft te denken, is het enige waar je focus ligt de aanraking op je lichaam. Tijdens een massage in Loosdrecht leer je dus weer ‘luisteren’ naar je lichaam, en niet altijd in je hoofd te zitten. Wat voel je? Zijn je spieren in je nek stijf, of merk je ineens een vreemd drukpunt op? Als je je meer bewust bent van je lichaam, heb je tijdens je dagelijkse beslommeringen meer rust in je hoofd.

Loosdrecht massage tegen mentale én fysieke klachten

Door deze effecten helpt een Loosdrecht massage tegen zowel je mentale klachten, zoals stress en paniek, en tegen je fysieke klachten. Want, deze zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Denk bijvoorbeeld aan burn-out klachten. Vaak merk je eerst kleine fysieke klachten op zoals moeheid of haaruitval voordat je je realiseert dat je in een burn-out zit. Ben je ook benieuwd wat een Loosdrecht massage voor je kan betekenen? Boek snel een afspraak voor een massage via de knop en maak het mee. Je bent ook altijd welkom om te komen kennismaken in onze massagesalon aan de Havenstraat 59 in Hilversum.

Boek direct online
Boek direct