Massage Huizen, reserveer een massage in omgeving Huizen

 

Op zoek naar rust en een waardevol moment voor jezelf in de omgeving van Huizen? Bij Studio Release stemmen wij onze professionele massages helemaal af op jouw wensen. Ervaar een diepe staat van ontspanning en voel je na afloop als herboren.

Vermoeide spieren of ergens specifiek last van? Herstel en onderhoud je lichaam met een diepe, stevige massage waarbij we aandacht geven aan jouw focuspunten. Ideaal om blessures, hevige spierpijn, rug-, schouder- en nekklachten te verhelpen.

Onze prachtige studio aan de Havenstraat 59 in Hilversum zorgt voor de ultieme Zen-omgeving zodat jij je volledig op jezelf kan focussen. Wij zijn 7 dagen per week van 11 tot 21 uur geopend! Wil je graag meer informatie? Neem contact op met ons via 035-7370252

Boek direct een massage

 

De massages van Studio Release

Bij Studio Release focussen wij ons op jouw behoeftes! Daarom hebben wij een uitgebreide intake voorafgaand aan je massage zodat je precies kunt aangeven wat je wensen zijn. Door kennis, ervaring en verschillende massagetechnieken te combineren bieden wij jou het beste resultaat. Want wij geloven dat het juist de mix is die zo goed werkt. Dus ben je op zoek naar mentale en fysieke rust? Of heb je behoefte aan een energie boost? Wat het ook is, onze masseurs zorgen er voor dat jij je weer als herboren voelt.

Ook onze zwangerschapsmassages zijn volledig op maat, rekening houdend met jouw wensen en situatie. Op zoek naar een geweldig cadeau om te geven (of te krijgen)? Bekijk hier onze cadeaubonnen.

Tijd voor een moment voor jezelf? Boek direct een massage via onderstaande knop!

Zeer ervaren masseurs

Waarom waarderen onze bezoekers Studio Release met een 10 op Google reviews? Omdat wij er alles aan doen om hen weer helemaal herboren de deur uit te zien gaan. Alle verschillende aspecten moeten perfect zijn. Van ambiance, geur, muziek tot onze masseur en de unieke massagebehandeling op maat. Ook onze ruime openingstijden en luxe massageruimtes worden vaak geroemd. Kortom:

  • Zeer ervaren masseurs
  • Ruime openingstijden
  • Professionele massages
  • Heerlijke ambiance

Wanneer mogen we jou verwelkomen? Boek nu via onderstaande knop!

Massage Huizen

Studio Release is een professionele en moderne massagestudio gevestigd aan de Havenstraat 59 in Hilversum. Direct bij binnenkomst voel je dat dit de plek is waar jij je even op jezelf kan focussen. Dankzij onze premium massages mogen wij ook veel mensen uit omliggende plaatsen als Bussum en Laren ontvangen. De parkeergelegenheid voor de deur van de studio wordt vaak als pluspunt genoemd.

Wij maken enkel gebruik van de beste producten voor jouw huid. Onze producten worden daarnaast niet getest op dieren, zijn 100% biologisch en op geen enkele manier een belasting voor onze aarde. Onze masseurs hebben maar 1 doel en dat is jou helpen bij het onderhouden en herstellen van je lichaam.