• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

Vergroot je beleving met onze unieke etherische massage oliën

Dankzij een mix van massagetechnieken zijn al onze massages uniek en volledig afgestemd op jouw behoeftes. En met onze unieke add-ons kun je je massage nog persoonlijker maken! Onze unieke etherische oliën voegen een klein extraatje toe aan je massagebehandeling zodat jij je na afloop helemaal relaxed en herboren voelt.

Maak je persoonlijke massage net even iets specialer met de onderstaande etherische oliën. Geef je wensen aan voor je massage zodat de masseuse er rekening mee kan houden!

Boek direct online

Etherische massageolie

We werken uitsluitend met 100% natuurlijke producten. Standaard zit bij je massage pure, koudgeperste en geurloze amandelolie. Deze is rijk aan vitamine E en verzorgend voor je huid.

We bieden daarnaast de keuze uit 3 unieke, etherische oliën voor bij je massage. Deze zijn door ons geselecteerd en met de hand samengesteld. De oliën zijn 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij. Ze zijn vrij van parabenen, parfum en andere ongewenste toevoegingen. Wel zo fijn voor je huid en de aarde. Je kunt kiezen uit de volgende samenstellingen:

Relax Body Oil*- Dit is een prachtige mix met o.a. ylang ylang en rozenhout. Deze combinatie ruikt zacht zoet en licht houtachtig. Dit brengt lichaam en geest in een diepe staat van ontspanning.

Release Body Oil- Dit is een frisse kruidige mix van lavendel, citroengras, kruidnagel en roos. Deze combinatie is rustgevend en opbeurend tegelijk.

Revitalize Body Oil- Dit is een intense mix van o.a. rozemarijn, munt, jeneverbes en anijs. De combinatie werkt energie gevend en vocht afdrijvend.

*Tijdens je zwangerschap kun je vanaf week 12 veilig de Relax body Oil gebruiken. De Release en Revitalize oliën zijn mogelijk te opwekkend en daarmee niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Boek direct online

Body oil voor thuis

Wil je die heerlijke geur ook mee naar huis nemen? Dat kan! We verkopen deze unieke body oils in prachtige flacons van 200 ml voor thuisgebruik. Perfect om je huid mee te voeden en te verzorgen. De unieke geur van de body oil zal je onmiddellijk terugbrengen naar je fijne, ontspannende massage bij Release. Door de koppeling van geur aan een fijne herinnering werkt de olie enorm ontspannend.

Omdat het op basis is van amandelolie is deze van nature rijk aan vitamine E. Deze vitamine wordt in verband gebracht met het tegengaan of verminderen van striae iets wat vaak voorkomt in de zwangerschap. Door je huid goed gevoed te houden verminder je de kans hierop.

Massage olie studio release
Boek direct