• Hilversum & Amersfoort
  • Professionele masseurs

Vergroot je beleving met onze unieke add-ons

Dankzij een mix van massagetechnieken zijn al onze massages uniek en volledig afgestemd op jouw behoeftes. En met onze unieke add-ons kun je je massage nog persoonlijker maken! Deze add-ons voegen een klein extraatje toe aan je massagebehandeling zodat jij je na afloop helemaal relaxed en herboren voelt.

Maak je persoonlijke massage net even iets specialer met de onderstaande, bijzondere add-ons!

direct een massage reserveren

Add-on: Warmtepakking

Perfect voor de donkere, koude dagen: Een Moor Mud pack. Tijdens de massage wordt de Moor Mud pack op verschillende plekken op het lichaam gelegd. Zo wordt het lichaam verwarmd en kunnen wij dieper inwerken op de weefsels waardoor de massage effectiever is en jij nog sneller in een diepe staat van ontspanning komt. Tevens is het gewicht van de warmtepakking geruststellend en kalmeert het zodoende ook het zenuwstelsel wat weer bijdraagt aan ontspanning.

De Mudpack bestaat uit 100% biologische modder in de vorm van een fijne pasta. Het is een organische stof, afkomstig van de natuurlijke afbraak van grote aantallen planten. In tegenstelling tot andere modder gebruikt in de spa-industrie, bevat de Moor Mud geen klei, maar bestaat uit resten van kruiden, bloemen en grassen. Zie het als een plantenextract, niet van slechts één plant, maar van honderden. We werken niet met de modder direct op de huid en je wordt dus ook niet vies.

De Moor Mud pack is een weldaad voor je lichaam en geest en een echte toegevoegde waarde tijdens je massage. Vooraf te reserveren ivm opwarmen van de pakking.

direct een massage reserveren

ontspanningsmassage hilversum

add-on: Etherische massageolie

We werken uitsluitend met 100% natuurlijke producten. Standaard zit bij je massage pure, koudgeperste en geurloze amandelolie. Deze is rijk aan vitamine E en verzorgend voor je huid.

We bieden daarnaast de keuze uit 3 unieke, etherische oliën voor bij je massage. Deze zijn door ons geselecteerd en met de hand samengesteld. De oliën zijn 100% natuurlijk, vegan en dierproefvrij. Ze zijn vrij van parabenen, parfum en andere ongewenste toevoegingen. Wel zo fijn voor je huid en de aarde. Je kunt kiezen uit de volgende samenstellingen:

Relax Body Oil*- Dit is een prachtige mix met o.a. ylang ylang en rozenhout. Deze combinatie ruikt zacht zoet en licht houtachtig. Dit brengt lichaam en geest in een diepe staat van ontspanning.

Release Body Oil- Dit is een frisse kruidige mix van lavendel, citroengras, kruidnagel en roos. Deze combinatie is rustgevend en opbeurend tegelijk.

Revitalize Body Oil- Dit is een intense mix van o.a. rozemarijn, munt, jeneverbes en anijs. De combinatie werkt energie gevend en vocht afdrijvend.

*Tijdens je zwangerschap kun je vanaf week 12 veilig de Relax body Oil gebruiken. De Release en Revitalize oliën zijn mogelijk te opwekkend en daarmee niet geschikt voor zwangere vrouwen.

direct een massage reserveren

Body oil voor thuis

Wil je die heerlijke geur ook mee naar huis nemen? Dat kan! We verkopen deze unieke body oils in prachtige flacons van 200 ml voor thuisgebruik. Perfect om je huid mee te voeden en te verzorgen. De unieke geur van de body oil zal je onmiddellijk terugbrengen naar je fijne, ontspannende massage bij Release. Door de koppeling van geur aan een fijne herinnering werkt de olie enorm ontspannend.

Omdat het op basis is van amandelolie is deze van nature rijk aan vitamine E. Deze vitamine wordt in verband gebracht met het tegengaan of verminderen van striae iets wat vaak voorkomt in de zwangerschap. Door je huid goed gevoed te houden verminder je de kans hierop.

Massage olie studio release
Boek direct