Voel je goed met een unieke massage volledig op maat

Is het tijd voor innerlijke rust, balans en lichamelijke ontspanning? Of juist voor meer energie, vitaliteit of herstel van een fysieke klacht?

Wat het ook is, je geeft je wensen door via het massage intakeformulier bij je boeking. Voorafgaand aan je massage neemt de masseur alles uitgebreid met je door. Door kennis, ervaring en  massagetechnieken te combineren stemmen wij de massage volledig op jou af. Onze gediplomeerde masseurs combineren deep tissue-, cupping-, bindweefsel-, triggerpoint- en sportmassagetechnieken. Ook onze zwangerschapsmassages zijn uniek en op maat. 

45 minuten: 58,50 euro
60 minuten: 72,50 euro
90 minuten: 102,50 euro

Boek direct een massage

Ontspan jezelf

Veel gevraagd:  Massage voor meer balans en ontspanning. We zorgen er  voor dat stress uit lichaam en geest verdwijnt. Vind balans en kom terug tot jezelf.

Voordelen: Bestrijdt vermoeidheid, verlicht spierspanning, vermindert stress, bevordert slaap kwaliteit en verhoogt mentale helderheid

Boost jezelf

Ook horen we vaak de behoefte aan een boost door de massage. We maken dan spieren los, vergroten circulatie en zorgen dat je klaar bent voor je volgende uitdaging.

Voordelen: herstelt fysieke balans in spieren en gewrichten, boost energielevels, vergroot de bewegingsvrijheid en focus

Help jezelf

Behoefte aan hulp met een massage op maat. We focussen op probleemgebieden en zorgen voor verlichting en perspectief. Haal meer uit je dag en voorkom nieuwe klachten.

Voordelen: Meer contact met je lichaam, beter je lichamelijke grenzen leren kennen, meer bewegingsvrijheid, minder / geen pijn

Jouw persoonlijke behandelaar

We zorgen ervoor dat jij altijd bij jouw favoriete behandelaar terecht kunt. Ons team bestaat uit 5 professionele masseurs. Zij beheersen alle belangrijke massagetechnieken en combineren deze tot de meest effectieve massage voor jou. Door goed te luisteren voelen zij precies wat er nodig is om jou verder te helpen.

Boek direct een massage

Zwangerschaps
massage

Bij Studio Release Hilversum kun je al vanaf 12 weken tot aan het einde van je zwangerschap genieten van een ontspannende en verzorgende zwangerschapsmassage. De massage is erop gericht dat jij en de kleine helemaal tot rust kunnen komen en je lichamelijke ongemakken verlicht worden. Uiteraard is de massage helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Gun jezelf en de kleine een relaxmomentje en boek je zwangerschapsmassage in Hilversum!

Boek je zwangerschapsmassage

RELEASE MASSAGE MEMBERSHIP

Elke maand een massage met korting

Een membership van Release maakt het makkelijk om voor jezelf te zorgen, zelfs als je agenda overloopt. Want wij weten het zeker: regelmatige massagebehandelingen geven je de energie en het uithoudingsvermogen die je nodig hebt om je drukke levensstijl vol te houden. Elke maand een massage met korting? Lees dan snel verder!

Membership

Boek direct
je massage

 

Voel je goed met een unieke massage helemaal op maat.
Is het tijd voor innerlijke rust, balans en lichamelijke ontspanning?
Of heb je juist behoefte aan meer energie, vitaliteit of herstel van een fysieke klacht?
We got your back!

Boek nu je massage