• Professional massage therapists

 

 

 

 

 

 

Tijd voor jou en je baby

Niets is zo fijn als een massage tijdens je zwangerschap (vanaf 12 weken al mogelijk)! Echt een cadeautje voor jezelf en je baby. Puur om even lekker te ontspannen of om je vermoeide spieren te ondersteunen. Bij Studio Release in Hilversum zijn we gespecialiseerd in massages voor zwangere vrouwen. Je kan bij ons heerlijk op je buik liggen waardoor je rug even helemaal ontzien wordt. Heb je vragen over onze zwangerschapsmassage? Bel gerust: 035-7370252

Geef jezelf en je kleine een moment van rust en boek je zwangerschapsmassage nu via onderstaande knop!

massagebehandeling Studio Release Hilversum

Onze massage

Er is niemand zoals jij. Je zwangerschapsmassage is daarom uniek en wordt volledig afgestemd op jouw behoeftes. De ongemakken van een zwangerschap, zoals rugpijn, een stijve nek, kramp in de benen én vermoeide voeten worden tijdens de massage verlicht. Onze zwangerschapsmassage is daarnaast dé ultieme verlichting en ontspanning voor jouw zwangere lichaam. We zorgen dat jij en je kleintje totaal tot rust komen.

Ben je al om? Boek dan snel je ‘verwenmoment’ via de knop hieronder.

 

zwangerschapsmassage Studio Release HILVERSUM

DE BESTE MASSAGE in HILVERSUM?

Onze bezoekers waarderen onze massages en service met een 9.8! De reden waarom onze bezoekers graag een massage bij ons boeken zijn:

  • Zeer ervaren masseurs
  • Een persoonlijke benadering
  • Ruime openingstijden
  • Een hele fijne, rustgevende studio

Benieuwd? Boek een geweldige massage via onderstaande knop!

review zwangerschapsmassage Studio Release

MASSAGE HILVERSUM

In het centrum Hilversum vind je de ultieme zen-omgeving  om te ontspannen. Studio Release is een massagestudio aan de Havenstraat in Hilversum. Voor de studio kun je betaald parkeren (2 euro per uur). We hebben een zeer ervaren team van professionele masseurs die ervoor zorgen dat jij je weer als nieuw voelt na elke massage.

Bij Studio Release gebruiken we de beste producten voor jouw huid en voor de wereld. Onze producten zijn biologisch, vegan en cruelty free. Ben je enthousiast geworden? Wacht niet langer en beleef het zelf. Tijd om te ontspannen!

inrichting massage studio Release in Hilversum