• Professional massage therapists
  • [trustindex no-registration=google]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze missie

Een gezonde en gebalanceerde leefstijl wordt steeds belangrijker om de druk van alledag vol te houden. Onze missie is om jou hierbij te ondersteunen, zodat zij positief, uitgerust en klachtenvrij aan iedere dag beginnen.

Veel mensen denken namelijk goed voor zichzelf zorgen, maar vergeten dat er ook een mentale component aan ‘gezond leven’ zit. Zij bewegen meer en eten gezonder, maar hebben door hun drukke leven alsnog last van stress, futloosheid, een negatief zelfbeeld of een slechte nachtrust. Met lichamelijke klachten als gevolg.

Wat we doen

Dit doen we met professionele massages, volledig afgestemd op jouw behoeftes. Los en vanuit een maandelijks membership te boeken. De Release massages zorgen onder andere voor meer energie, innerlijke rust, balans, vitaliteit en lichamelijk herstel.

Daarnaast bieden we binnenkort een uniek coachingtraject. Tijdens dit speciaal door Release ontworpen coachingtraject gaan we samen in 8 weken aan de slag met het creëren van nieuwe gewoontes die je elke dag meer rust, positieve denkpatronen en een mindful leven opleveren. Je krijgt praktische inzichten en krachtige tools om je drukke leven een stuk fijner te maken. Meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen, een aangepaste dag routine en massagesessies vormen de basis van dit bijzondere traject.