• Professional massage therapists
  • [trustindex no-registration=google]

 

 

 

 

 

 

HEERLIJKE MASSAGE IN LOOSDRECHT

Een heerlijke massage in Loosdrecht? Bij Studio Release in Hilversum (net buiten Loosdrecht) ben je aan het goede adres! Wij helpen je even helemaal tot rust te komen en voor jezelf te zorgen. Dit doen we met unieke massages helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Doe nieuwe energie op, werk aan je veerkracht en geniet van een diepe ontspanning.

Het is geen verrassing dat elk jaar 61% van alle Nederlanders te kampen heeft met klachten die door stress veroorzaakt worden. Stress heeft veel invloed op je lichaam en het is daarom belangrijk om je lichaam de rust te geven die het verdient. Bij Studio Release vind je precies wat je nodig hebt. De professionele massages zorgen ervoor dat je weer helemaal opgeladen de deur uitloopt.

Studio Release: Jouw volgende stap in een gezond en gebalanceerd leven.

Boek een massage

EEN MASSAGE OP JE LIJF GESCHREVEN

Er is niemand zoals jij. Daarom zijn onze massages altijd op maat. Tijdens het boekingproces kun je precies aangeven waar je behoefte aan hebt en waar de masseur zich op moet focussen. Dankzij onze kennis, ervaring en een combinatie van diverse massagetechnieken kunnen we jou precies geven wat je nodig hebt. Of het nou gaat om specifieke klachten, vermoeide spieren of diepe ontspanning, bij Studio Release zijn we er voor jou. Onze zwangerschapsmassages worden uiteraard ook op maat verzorgd, rekening houdend met jouw omstandigheden.

Studio Release vind je aan de Havenstraat in Hilversum, vlakbij Loosdrecht. De rustgevende inrichting, het gebruik van natuurlijke materialen en onze luxe sessieruimtes vormen dé juiste ambiance om je volledig op jezelf te kunnen focussen.

Boek je massage direct online!

 

 

massagesalon Loosdrecht

WAAROM EEN MASSAGE?

Er zijn vele redenen waarom een massage goed is voor zowel het lichaam als de geest. Dat een massage ontspannend is en rust geeft, dat is bij de meesten wel bekend. Maar wist je dat een goede massage er ook voor zorgt dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen? Dat komt door een betere doorbloeding, wat veroorzaakt wordt door de wrijving en druk van een massage. Ook zorgt een massage voor minder spanning in de spieren. Rugpijn, nekklachten en schouderpijn worden hierdoor verlicht en zelfs verholpen.

Heb je last van stress? Voel je je futloos of vermoeid? En kun je wel wat ontspanning gebruiken? Met een ontspanningsmassage gaan we deze klachten te lijf en zorgen we voor een waardevol moment voor jezelf. Ook als je veel piekert, weinig energie hebt en slecht slaapt is een massage van Studio Release het antwoord.

Boek je massage
Ontspanningsmassage Loosdrecht

MASSAGE & GELUKKIG VOELEN

Door de stimulerende werking..
van een massage op stofjes als endorfine en oxytocine voel je je zorgeloos en rustig. Deze stofjes geven je een geluksgevoel. Bovendien verlagen zij stressgevoelens. Dit zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. Inmiddels is wetenschappelijk aangetoond dat een massage zodoende gelukkig maakt.

Zet jezelf op 1 en gun jezelf daarom regelmatig een massage. Redenen genoeg. Boek direct een moment voor jezelf bij Studio Release.

Boek nu

MASSAGE VOORDELEN

• Mentaal en fysiek rustgevend
• Voorkomt en vermindert fysieke klachten
• Voorkomt en verhelpt blessures
• Vermindert spierpijn
• Verlaagt stress
• Minder in gedachten en meer in het hier en nu (mindful)
• Zorgt voor een betere nachtrust
• Boost energielevels
• Zorgt ervoor dat je beter in je vel zit
• Geeft rust en balans
• Zorgt voor een betere doorbloeding
• Verhoogt je weerstand
• Je voelt je gelukkiger

voordelen massage

Boek direct
je massage op maat

 

Voel je goed met unieke massages helemaal op maat.
Is het tijd voor innerlijke rust, balans en lichamelijke ontspanning?
Of heb je juist behoefte aan meer energie, vitaliteit of herstel van een fysieke klacht?
We got your back!

Boek direct