• Professional massage therapists

 

 

 

 

Geweldige massage in Laren

Een massage in Laren? Bij Studio Release in Hilversum (in de buurt van Laren) kom je even helemaal tot rust en onderhoud je je lichaam met massages afgestemd op jouw behoeftes! Verlaag je stresslevels, doe nieuwe energie op en werk aan je veerkracht.

Elk jaar hebben 61% van alle Nederlanders last van stress en de klachten die dat kan veroorzaken. Zet jezelf  op de eerste plek bij Studio Release. Onze professionele massages helpen jou namelijk de druk van alledag achter je te laten en je te focussen op jezelf.

Studio Release: Jouw volgende stap in een gezond en gebalanceerd leven.

Boek direct online

MASSAGE GERICHT OP JOUW FOCUSPUNTEN

Jij bent uniek en daarom zijn onze massages dat ook. Bij Studio Release focussen wij ons op jouw behoeftes die je kunt aangeven tijdens het boekingproces. Kennis, ervaring en verschillende massagetechnieken worden gecombineerd om zo het beste resultaat te bieden. Wij geloven dat het de mix is die juist zo goed werkt. Dus ben je op zoek naar mentale en fysieke rust? Of heb je behoefte aan een energie boost? Ook onze zwangerschapsmassages zijn volledig op maat, rekening houdend met jouw wensen en omstandigheden.

Onze lichte en moderne studio vlakbij Laren zorgt voor een rustgevende en fijne omgeving zodat jij  helemaal tot rust kan komen. Wij helpen je voor jezelf te zorgen met een massage net buiten Laren.

Boek je massage

 

 

massagesalon Laren

EEN MASSAGE DOET JE GOED

Iedereen weet wel dat een massage ontspannend is. Gelukkig zijn er veel meer redenen waarom een massage goed is voor lichaam en geest. Zo zorgt een goede massage ervoor dat de spanning in spieren vermindert. Bovendien worden spieren soepeler. Daarnaast zorgt de wrijving en druk tijdens een massage voor een betere doorbloeding. Zodoende worden afvalstoffen sneller afgevoerd en voedingsstoffen (zoals zuurstof) sneller opgenomen. Met een massage wordt ook spierpijn verholpen. Tevens neemt de kans op een blessure hierdoor af en kan het zelfs voorkomen worden. Pijn in de schouders, rug en nek zijn klachten waar veel mensen last van hebben. Ook deze klachten worden verholpen dankzij een massage.

Last van vermoeidheid, een futloos gevoel en weinig energie? Door de ontspannende werking van een massage wordt dit tegengegaan en stress wordt aangepakt. Kom je moeilijk in slaap, pieker je te veel en heb je moeite met ontspannen? Juist in deze gevallen is een massage van Studio Release een goed idee!

Boek een afspraak
Ontspanningsmassage Laren

GELUKSGEVOEL DANKZIJ MASSAGE

Wat niet veel mensen weten…
is dat een massage je geluksgevoel verhoogd. Inmiddels is bewezen dat dankzij een massage stofjes als endorfine en oxytocine worden aangemaakt. Juist deze stofjes geven een zorgeloos en gelukzalig gevoel. Bovendien verlagen zij stressgevoelens. Hierdoor voel je je lekker in je vel.
Verwen jezelf daarom regelmatig met een massage. Redenen genoeg. Wacht niet langer en boek direct een moment voor jezelf met een massage van Studio Release.

Boek nu!

ALLE VOORDELEN VAN EEN MASSAGE OP EEN RIJ

 • Zowel je lichaam als geest komen tot rust
 • Lichamelijke klachten worden verminderd of weggenomen
 • Blessures worden voorkomen en verzacht
 • Minder spierpijn nu en in de toekomst
 • Lagere stresslevels
 • Haalt je uit je hoofd en in het nu (mindfulness)
 • Zorgt voor een betere nachtrust
 • Geeft energie
 • Zit beter in je vel
 • Geeft rust en balans
 • Zorgt voor een betere doorbloeding
 • Je weerstand wordt verhoogd
 • Je voelt je gelukkiger
voordelen massage

Boek direct
je massage op maat

 

Voel je goed met unieke massages helemaal op maat.
Is het tijd voor innerlijke rust, balans en lichamelijke ontspanning?
Of heb je juist behoefte aan meer energie, vitaliteit of herstel van een fysieke klacht?
We got your back!

Boek direct