• Professional massage therapists
  • [trustindex no-registration=google]

 

 

 

 

 

 

Eindelijk een moderne massage studio in ‘t Gooi

 

Wij zijn geopend! Heb je zin om even helemaal tot rust te komen? Onze moderne massage studio is dé plek in Hilversum (slechts 15 km vanaf Nigtevecht) voor een welverdiend moment voor jezelf. Ervaar je regelmatig stress en wil je even volledig ontspannen? Of heb je behoefte aan een intensievere massage die je spieren losmaakt en klachten oplost?

Wij helpen jou voor jezelf te zorgen met een heerlijke massage helemaal op maat. Heb je vragen? Bel ons gerust op 035-7370252

Boek direct een massage

 

Ontspanningsmassage Hilversum

Onze massages

Er is niemand zoals jij. Je massage is daarom uniek en wordt volledig afgestemd op jouw behoeftes. Onze masseurs beheersen alle belangrijke massagetechnieken en combineren deze tot de meest effectieve massage voor jou. Door goed te luisteren voelen zij precies wat er nodig is om jou verder te helpen. Of je nu op zoek bent naar rust, ontspanning, balans, verlichting of een boost.

Ben je al om? Boek dan snel dat ‘momentje voor jezelf’ via de knop hieronder.

massagebehandeling Studio Release Hilversum

De beste massage in ‘t Gooi

Onze bezoekers waarderen onze massages en service met een 9.8! De reden waarom onze bezoekers graag een massage bij ons boeken zijn:

  • Zeer ervaren masseurs
  • Een persoonlijke benadering
  • Ruime openingstijden
  • Een hele fijne, rustgevende studio

Benieuwd? Boek een geweldige massage via onderstaande knop!

Review massage studio Release

Massage Wijdemeren

In het centrum Hilversum (slechts 15 km vanaf Nigtevecht) vind je de ultieme zen-omgeving  om te ontspannen. Studio Release is een massagestudio aan de Havenstraat in Hilversum. Voor de studio kun je betaald parkeren (2 euro per uur). We hebben een zeer ervaren team van professionele masseurs die ervoor zorgen dat jij je weer als nieuw voelt na elke massage.

Bij Studio Release gebruiken we de beste producten voor jouw huid en voor de wereld. Onze producten zijn biologisch, vegan en cruelty free. Ben je enthousiast geworden? Wacht niet langer en beleef het zelf. Tijd om te ontspannen!

 

inrichting massage studio Release in Hilversum