• Professional massage therapists

 

 

 

 

 

Hemelse massage in Huizen

In Huizen een hemelse massage boeken? Bij Studio Release Hilversum (vlakbij Huizen en zeker de moeite van het reizen waard ;-), help je jezelf te ontstressen met een ontspannende massage. Alle massages zijn helemaal op maat. Rust uit en voel je als nieuw!

Wist je dat 61% van alle Nederlanders klachten heeft die 1 op 1 met stress te maken hebben? Zet je jezelf even op 1 Bij Studio Release. Onze massages herstellen en onderhouden jouw lichaam.

Studio Release: Jouw volgende stap in een gezond en gebalanceerd leven.

Boek je massage

ALLE MASSAGES ALTIJD OP MAAT

De massages van Studio Release zijn een begrip in Huizen. Altijd op maat en helemaal afgestemd op jouw focuspunten. Door onze expertise, ervaring en technieken samen te laten komen in de massage, kunnen we jou de beste ervaring bieden. Ook onze zwangerschapsmassages zijn helemaal op maat, rekening houdend met jouw specifieke wensen en omstandigheden.

Wil je meer rust in je hoofd en een ontspannen gevoel? Of kunnen we je helpen met een fysieke klacht? We zorgen ervoor dat je even helemaal te ontspant en werken van daaruit aan jouw behoeftes met een uniek verzorgde massage in onze prachtige studio aan de Havenstraat in Hilversum.

Boek direct online

 

 

massagesalon Huizen

WAAROM EEN MASSAGE?

Een massage is goed voor je fysieke en mentale staat. Door de massage worden spieren soepeler en neemt de spierspanning af. Afvalstoffen worden afgevoerd en voedingstoffen zoals zuurstof worden beter door je lichaam opgenomen. Dankzij massages heb je minder kans op blessures. Bovendien worden blessures verlicht door de juiste massagetechnieken.

Heb je last van rugpijn, een stijve nek of je schouders? Ook deze lichamelijke klachten worden met een goede massage weggenomen. Last van een onrustig gevoel? Slaap je slecht en voel je je vermoeid? Dankzij de ontspannende werking van een massage wordt stress aangepakt. Pieker je regelmatig en kun je moeilijk rusten? Ook dan is een goede massage het antwoord!

Boek nu
Ontspanningsmassage Huizen

MASSAGE MAAKT GELUKKIG

Het is misschien iets wat je voor het eerst hoort..
maar uit onderzoek is gebleken dat massage zorgt voor een gelukzalig gevoel. Dat komt door de stofjes endorfine en oxytocine waarvan de aanmaak tijdens een massage wordt gestimuleerd. Dankzij deze stofjes ervaar je een gevoel van geluk en wordt je stresslevel verlaagd. Dit zorgt voor een fijn en zorgeloos gevoel.

Kortom, zet jezelf eens op 1 en kies voor een massage van Studio Release in Hilversum. Wacht niet langer en boek direct een massage.

Boek nu!

MASSAGE VOORDELEN

 • Ontspannend voor lichaam en geest
 • Afname van lichamelijke klachten
 • Verhelp en voorkom blessures
 • Minder last van spierpijn
 • Minder stress en meer rust
 • Uit je hoofd en in het nu (mindfulness)
 • Verbetert je slaapkwaliteit
 • Meer energie
 • Zit je beter in je vel
 • Betere doorbloeding
 • Verhoogt de weerstand
 • Laat je gelukkig voelen
voordelen massage

Boek direct
je massage op maat

 

Voel je goed met unieke massages helemaal op maat.
Is het tijd voor innerlijke rust, balans en lichamelijke ontspanning?
Of heb je juist behoefte aan meer energie, vitaliteit of herstel van een fysieke klacht?
We got your back!

Boek direct