• Professional massage therapists

 

 

 

 

 

Ontspannende massage Baarn

De beste massage in Baarn? Studio Release in Hilversum (vlakbij Baarn) is dan precies wat je zoekt. Wij zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt en als herboren de deur uitloopt met gepersonaliseerde massages, helemaal afgestemd op jouw behoeftes. Laat de druk van alledag voor even achter je en geniet van diepe ontspanning. Doe nieuwe energie, zodat jij weer helemaal opgeladen bent.

Stress en de klachten die het veroorzaakt is een groot probleem. 61% van alle Nederlanders heeft hier last van. Het is belangrijk om jezelf de ontspanning te geven die je verdient. Daarmee worden fysieke en mentale klachten die stress veroorzaken verholpen en voorkomen. Een bezoek aan Studio Release geeft je precies wat je nodig hebt. Onze massages zorgen voor rust en nemen spanning in lichaam en hoofd weg.

Studio Release: Jouw volgende stap in een gezond en gebalanceerd leven.

Boek direct je afspraak online

Op maat verzorgde massage

Onze massages zijn altijd op maat, want jij bent uniek en daarom zijn onze massages dat ook. Geef tijdens je boeking precies aan waar jij wilt dat de masseur zich op focust. Kennis, ervaring en specifieke massagetechnieken worden gecombineerd om jou precies te geven waar je behoefte aan hebt. Of dat nu een boost, verlichting van klachten of pure ontspanning is. Bij Studio Release geven we jou exact wat jij wilt.

Uireraard zijn ook onze zwangerschapsmassages helemaal afgestemd op jouw wensen, rekening houdend met jouw wensen en omstandigheden.

Vlakbij Baarn, aan de Havenstraat in Hilversum is Studio Release gevestigd. Dankzij de rustgevende inrichting en de luxe sessieruimtes kun jij je even helemaal op jezelf focussen.

Boek nu een massage online!

 

 

massagesalon Baarn

DAAROM EEN MASSAGE

Wij kunnen heel veel redenen bedenken waarom een massage goed voor je is. Een massage zorgt voor ontspanning, maar dat wist je waarschijnlijk al wel. Weet je ook dat een goede massage zorgt voor een vermindering van spierspanning? En dat rugklachten, een stijve nek of last van pijnlijke schouders verholpen en zelfs voorkomen kunnen worden? De wrijving en druk van een massage zorgen voor een betere doorbloeding. En dat zorgt weer voor de afvoer van afvalstoffen en de toevoer van voedingsstoffen zoals zuurstof.

Stress, spanning en vermoeid kun je tegengaan met een ontspanningsmassage. Pieker je veel, heb je weinig energie en of slaapklachten? Een massage van Studio Release is dan precies wat je nodig hebt.

Boek nu eenvoudig online!
ontspanningsmassage Baarn

MASSAGE EN EEN GELUKKIG GEVOEL

Heb je wel eens gehoord..
van endorfine en oxytocine? Dit zijn stofjes in het lichaam waarvan de aanmaak gestimuleerd wordt door een massage. En juist deze stofjes geven een zorgeloos en gelukzalig gevoel. Inmiddels is wetenschappelijk aangetoond dat een massage zodoende gelukkig maakt.
Boek daarom regelmatig een massage en zet jezelf zo nu en dan even op de eerste plek. Boek nu een moment voor jezelf bij Studio Release.

Boek nu!

MASSAGE VOORDELEN

 • Mentaal en fysiek rustgevend
 • Voorkomt en vermindert fysieke klachten
 • Voorkomt en verhelpt blessures
 • Vermindert spierpijn
 • Verlaagt stress
 • Minder in gedachten en meer in het hier en nu (mindful)
 • Zorgt voor een betere nachtrust
 • Boost energielevels
 • Zorgt ervoor dat je beter in je vel zit
 • Geeft rust en balans
 • Zorgt voor een betere doorbloeding
 • Verhoogt je weerstand
 • Je voelt je gelukkiger
Ontspanningsmassage Hilversum

Boek direct
je massage op maat

 

Voel je goed met unieke massages helemaal op maat.
Is het tijd voor innerlijke rust, balans en lichamelijke ontspanning?
Of heb je juist behoefte aan meer energie, vitaliteit of herstel van een fysieke klacht?
We got your back!

Boek direct